Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre carantinarea Capitalei: Este prematur sa discutam despre o astfel de decizie. Cert este ca 14 zile vor fi in vigoare restrictii

Premierul Ludovic Orban anunta implementarea in Capitala a restrictiilor prevazute pentru localitatile care depasesc rata de infectare cu noul coronavirus purtarea mastii in spatii publice, cursuri online, suspendarea activitatilor in teatre, cinematografelor, restaurante, cafenele, in spatii inchise masuri care vor intra in vigoare dupa adoptarea unei hotarari a Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Ludovic Orban: in Bucuresti, cursurile se vor desfasura online. Masca va deveni obligatorie peste tot. E prematur sa discutam despre intrarea Capitalei in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discutam despre intrarea Bucurestiului in carantina. Totusi, dat fiind ca rata infectarilor cu coronavirus a sarit pragul de 3 la mia de.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD: O decizie gresita

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara,despre anuntul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea Partidului Social Democrat PSD) la alegerile parlamentare de anul acesta. Primul ministru este de parere.

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

Ludovic Orban, dupa ce jandarmii au permis accesul tuturor la moastele Sfintei Parascheva: O decizie corecta. Erau acolo foarte multi agitatori de profesie

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca decizia jandarmilor de a permite accesul la moastele Sfintei Parascheva tuturor enoriasilor, indiferent ca erau din Iasi sau nu, a fost una corecta deoarece in multime erau.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )