Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Hotnews Hotnews,
 Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea - surse

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, dupa Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim ca lista PSD la Camera Deputatilor va fi deschisa de medicul Alexandru Rafila. continuă pe Hotnews

Streinu Cercel va figura pe locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe pozitia a patra ar.

Serban Nicolae nu mai are loc pe lista PSD pentru Bucuresti. Numele de pe pozitiile eligibile de senatori si deputati, discutate de social-democrati

Social-democratii mizeaza sa obtina la alegerile parlamentare in Bucuresti 4 senatori si 8-9 mandate de deputati. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca intre numele de pe listele discutate se regasesc pe langa Gabriela Firea si Alexandru Rafila, fostii primari de la sectoarele 1 si 5, Dan Tudorache si Daniel Florea, precum si avocatul Gheorghe Piperea. Serban Nicolae, unul dintre artizanii celor mai nocive modificari ale legilor din domeniul juridic, nu si-a mai gasit un loc la Bucuresti. La fel si Ecaterina Andronescu. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Surse: Streinu Cercel, pe loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat

Doctorul Streinu Cercel ar urma sa fie pus pe un loc eligibil pe lista PSD Bucuresti pentru Senat, lista deschisa de Gabriela Firea, potrivit unor surse politice. La Camera Deputatilor pe primul loc este medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS.

Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea. PSD face mutarea bomba

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, ar putea candida pe lista Partidului Social Democrat pentru Senat in Bucuresti, pe locul doi dupa Gabriela Firea. Adrian Streinu-Cercel, langa Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel ar putea fi cea de-a doua personalitate din zona medicala cooptata de PSD pentru un loc in Parlament dupa ce, .

Surse PSD: Adrian Streinu Cercel, candidat pentru Senat din partea Partidului Social Democrat

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, ar urma sa candideze la Senat pe lista PSD Bucuresti, spun sursele Mediafax.

inca un doctor cunoscut in echipa PSD. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida la alegerile parlamentare

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, este curtat de PSD pentru alegerile parlamentare 2020, potrivitsurselor din partid, citate de.

Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat la Timis, Ben Oni Ardelean pe pozitia a doua la Camera Deputatilor

Liderii PNL Timis au stabilit ordinea candidaturilor pentru alegerile parlamentare, senatoarea Alina Gorghiu deschizand lista pentru Senat iar rectorul Universitatii de Vest Timisoara, Marilen Gabriel Pirtea, fiind pe prima pozitie pentru Camera Deputatilor, transmite Timisoara Online.

Dumitru Coarna va deschide lista PSD Calarasi la alegerile pentru Camera Deputatilor: Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala

Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, va deschide lista PSD Calarasi la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor,.

Surse: Lista PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Varianta finala

Lista candidatilor PSD pentru alegerile parlamentare de la Bucuresti a fost finalizata si a fost obtinuta de Antena 3.

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )