Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gabriela Firea este asteptata marti la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul in care sunt anchetate violentele din 10 august

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea este asteptata marti la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul in care sunt anchetate violentele din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va fi audiata marti la Parchetul General in dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august. in acest dosar au mai fost audiati colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie, care i-ar fi coordonat pe jandarmii violenti, viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu si prefectul Speranta Cliseru. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, audiata marti la Parchetul General

Primarul General, Gabriela Firea, va fi audiata marti, la Parchetul General, in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de sambata,.

Gabriela Firea va fi audiata de procurori

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare, conform Agerpres.

Ponta: Firea este singura care se salveaza din falimentul n care duce Dragnea tot PSD-ul / Oricine se afiseaza cu el va pierde

Deputatul Victor Ponta spune, referitor la sedinta tensionata a PSD de la Neptun, ca membrii Comitetului Executiv se comporta ca cei din PCR, iar Gabriela Firea este singura care se salveaza din falimentul in care duce Dragnea intregul partid.

Gabriela Firea, audiata la Parchetul General. Primarul Capitalei este citat ca martor in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Gabriela Firea va fi audiata la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul violentelor de la protestul din Piata Vicotriei, din 10 august. Stire in curs de actualizare.

Gabriela Firea, citata la Parchet in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Firea, citata la Parchetul General, in dosarul violentelor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata, pentru maine, la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru audieri in dosarul privind violentele de la protestul din 10 august din Piata Victoriei.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Gabriela Firea, despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe Tariceanu in alegeri: Este un moment istoric la modul negativ (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a criticat posibilitatea ca PSD sa il sustine pe Tariceanu in alegerile prezidentiale din 2019, numindu-l un moment istoric in sens negativ pentru partid. Un detaliu foarte.

Gabriela Firea: imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata. De ce trebuie sa fim solidari in ceva incorect? Avem pozitii diametral opuse! (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a catalogat relatia sa cu presedintele PSD Liviu Dragnea drept una tensionata, afirmand ca desi nu vrea sa constate un razboi, cei doi au pareri diametral.

Gabriela Firea, ACUZATII EXPLOZIVE: Carmen Dan foloseste SERVICIUL SECRET al Ministerului de Interne pentru a-si spiona adversarii

Primarul general, Gabriela Firea, a dat de inteles ca Ministrul de Interne, Carmen Dan, se foloseste de serviciul secret al ministerului pentru a-si spiona adversarii. Firea a declarat ca la sedinta Comitetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )