Libnet.ro
UNICEF

20:01

Gabriela Firea este noul primar al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea este noul primar al Capitalei

ACTUALIZARE 14:40 Clotilde Armand: Asteptam rezultatele finale, sunt dezamagita de ce s-a intamplat azi noapte Clotilde Armand, care a candidat la Primaria Sectorului 1 sustinuta de USB si clasata pe locul doi, la o diferenta mica fata de candidatul PSD, a afirmat in aceasta dimineata ca este dezamagita de ce s-a intamplat, insa ca asteapta rezultatele finale. *ACTUALIZARE 14:36 Predoiu: Daca se vor confirma rezultatele, imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti *ACTUALIZARE 12:10 Balotaj inregistrat intr-o comuna din Buzau, se va organiza turul doi al alegerilor locale *ACTUALIZARE 12:05 BEC, rezultate partiale pe Bucuresti: PSD 42,79%, USB 29,7%, PNL 11,21% *ACTUALIZARE 11:45 FDGR a castigat alegerile in municipiul Sibiu - rezultate finale Biroul Electoral Municipal *ACTUALIZARE 11:05 PNL va avea majoritate in Consiliul Local Timisoara *ACTUALIZARE 10:35 BEC, rezultate partiale pe Bucuresti: PSD 43,56%, USB 29,05%, PNL 10,74% *ACTUALIZARE 10:33 Rezultate partiale BEC pentru primarii la nivel national: PSD - 44,52%, PNL - 34,60%, ALDE - 4,92% *ACTUALIZARE 09:49 Bistrita-Nasaud: Peste 80% dintre primarii in functie au castigat un nou mandat, conform numaratorii paralele *ACTUALIZARE 09:37 PNL a obtinut cele mai multe voturi pentru CJ si CL Cluj-Napoca *ACTUALIZARE 08:53 Clotilde Armand, pe locul 2 conform datelor provizorii --------- Gabriela Firea a castigat cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, dupa cum a reiesit din exit-poll-urile de la inchiderea urnelor de vot. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

Gabriela Firea, castigatoare la Primaria Capitalei: ii felicit pe bucuresteni pentru ca ei au castigat. ii asigur pe cei care nu au votat pentru mine ca voi fi primar pentru toti

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Bucuresti, este noul primar al Capitalei, potrivit primelor informatii, arata B1 TV. Atat liderul social-democratilor, cat.

Gabriela Firea, castigatoare la Primaria Capitalei: ii felicit pe bucuresteni pentru ca ei au castigat. ii asigur pe cei care nu au votat pentru mine ca voi fi primar pentru toti (VIDEO)

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Bucuresti, este noul primar al Capitalei, potrivit primelor informatii, arata B1 TV. Atat liderul social-democratilor, cat.

Daily Mail: Primari acuzati de coruptie, pe cale sa castige un nou mandat

Daily Mail anunta ca Gabriela Firea, o fosta jurnalista si membra a partidului de centru-stanga, a castigat usor alegerile de primar in Bucuresti. Fostul Primar General si 6 dintre primarii alesi in 2012 sunt condamnati sau acuzati pentru fapte de coruptie. Doi dintre ei sunt pe cale sa castige din nou sefia primariilor, mai scrie Daily Mail.

REZULTATE ALEGERI PIATRA NEAMT. Dragos Chitic este noul primar

Liberalul Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL, a declarat, pentru AGERPRES, ca are convingerea ca, la.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Galati: Ionut Pucheanu de la PSD este noul primar, conform rezultatelor partiale

Viitorul primar al judetului Galati va fi Ionut Pucheanu PSD), conform rezultatelor partiale. Conform numaratorilor facute de acest partid, in 170 din cele 176 de sectii de votare, candidatul lor a.

Emil Boc este noul primar al Clujului, cu un scor de aproape 70%

Actualul edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, ramane primar, dupa ce a castigat detasat alegerile locale din acest an. Boc a obtinut 69,1% din voturi, potrivit estimarilor IRES de la ora 20:00.

EXIT-POLL SECTORUL 4. Daniel Baluta este noul primar in Sectorul 4 al Capitalei

Aproximativ 9 milioane de romani au iesit duminica la vot si au votat in cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezenta la vot inBUCURESTI a fost cea mai slaba la nivel.

Candidatul PSD Constantin Mot este noul primar din Slatina

Candidatul PSD Constantin Mot a castigat Primaria Slatina in urma numaratorii voturilor din majoritatea sectiilor de votare din municipiul Slatina. El a obtinut, dupa numararea voturilor din cele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )