Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gabriela Firea: Eu nu fug de raspundere, nu am de ce sa ma rusinez!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Eu nu fug de raspundere, nu am de ce sa ma rusinez!

E furtuna in politica dupa alegeri. Daca in cazul unor declaratii politice poti sa demolezi un om si sa spui numai minciuni, atunci aceasta politica este murdara, spune Gabriela Firea. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, depre faptul ca nu a dat declaratii alaturi de liderii PSD in seara alegerilor: Nu am fugit niciodata de raspundere si nu am de ce sa ma rusinez. Am obtinut foarte multe voturi (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, sustine ca in seara alegerilor locale nu a fost prezenta alaturi de liderii PSD la sediul partidului pentru a da declaratii dupa anuntatrea exit-poll-ului pentru.

Ce se va intampla cu Gabriela Firea dupa infrangerea in alegerile locale. Ce functie va ocupa aceasta

Gabriela Firea a suferit o infrangere la alegerile locale 2020. Functia de primar general ii revine lui Nicusor Dan, independentul sustinut de PNL si USR-PLUS. Potrivit datelor partiale, dupa.

Gabriela Firea il acuza pe Marius Pieleanu ca a planuit o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde, ca ea sa piarda alegerile Reactia sociologului

UPDATE, 29 septembrie, ora 23. 00: Gabriela Firea l-a acuzat, marti seara, pe Marius Pieleanu ca a pus la punct o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde din ziua alegerilor locale, cu.

Gabriela Firea, pe pagina de Facebook: Este ultima mea interventie in calitate de primar general Nu am ce sa-mi reprosez, doar poate ca am vrut sa fac prea multe

Gabriela Firea a avut luni, pe pagina de Facebook, ultima reactie in calitate de primar general, dupa ce alegerile au fost castigate de candidatul dreptei, Nicusor Dan. Aceasta a spus ca nu are ce sa-si reproseze, doar poate ca a vrut sa faca prea multe, iar ceea ce a facut ramane si nu poater fi demolat. Firea a dat vina pentru esecul de duminica pe faptul ca stanga nu s-a unit si a fost tradata de oameni din propria familie politica.

CIOLACU: Mi-as dori ca doamna Gabriela Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat ca si-ar dori ca Gabriela Firea sa candideze pentru o functie in Parlamentul Romaniei si sa ramana in linia intai a PSD. Liderul social-democratilor a adaugat ca va avea o discutie cu Gabriela Firea dupa ce incheie conferinta de presa de luni la sediul partidului, conform news. ro.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate partiale Bucuresti: Nicusor Dan - 42,79%, Gabriela Firea - 37,98%

Biroul Electoral Central a anuntat mai devreme noi date pentru alegerile locale: Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR si PNL, a obtinut 42,79% din voturi pentru functia de primar general al Capitalei, iar Gabriela Firea a obtinut un numar de 37,98%. Datele oferite de Biroul Electoral Central vin dupa numararea a circa 97,92% din voturi.

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

Gabriela Firea nu se da plecata: Sunt doar cifre. Declaratia o voi face maine. Candidatul dreptei a dus o campanie murdara

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea nu s-a prezentat alaturi de colegii de partid dupa afisarea rezultatelor de la alegerile locale, ci a transmis un mesaj pe Facebook in care a subliniat ca desi cifrele de la exit polluri o dau cu 8 procente in spatele lui Nicusor Dan, acestea reprezinta doar niste sondaje de opinie. De altfel, aceasta a lansat noi atacuri asupra lui Nicusor Dan pe care il acuza de campanie murdara.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )