Libnet.ro
UNICEF

17:15

Firea: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale, pe care il voi sustine

România Liberă România Liberă,
Firea: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale, pe care il voi sustine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la al. continuă pe România Liberă

Firea va candida la prezidentiale daca partidul i-o va cere. La fel si Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul. Firea a refuzat sa spuna daca ar putea fi ea candidatul PSD, precizand ca va face saptamana viitoare clarificari cu privire la planurile sale de viitor.

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila , un om politic dedicat muncii, a declarat, astazi, presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Eugen Tomac: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila, un om politic dedicat muncii, a declarat presedintele PMP, europarlamentarul Eugen.

Dancila nu exclude sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Daca partidul imi va cere, nu voi face pasul inapoi -UPDATE

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu exclude sa candideze din partea PSD la presedintie, daca partidul o va cere.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3.

Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannisdomina clasamentul candidatilor la alegerile prezidentiale, arata un sondaj CURS. Pentru locul doi batalia e stransa, insa oricine ar intra in turul final ar avea sanse mici sa ajunga la Cotroceni, intr-o competitie cu actualul presedinte.

Klaus Iohannis vrea REFERENDUM pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI odata cu ALEGERILE PREZIDENTIALE (VIDEO)

Klaus Iohannis este de parere ca un posibil referendum pentru modificarea Constitutiei ar fi bine sa fie organizat odata cu alegerile prezidentiale din toamna. intrebat daca exista o recomandare a Comisiei.

Platforma online pe care romanii din strainatate se pot preinregistra pentru a vota la alegerile prezidentiale din acest an

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat, marti, platforma votstrainatate. ro pe care cetatenii romani din diaspora se pot preinregistra pentru a vor la alegerile prezidentiale din acest an. Romanii din strainatate vor putea vota in zilele de vineri, sambata si duminica, atat la primul cat si la al doilea tur de scrutin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )