Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis domina cursa. Cat de departe sunt candidatii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannisdomina clasamentul candidatilor la alegerile prezidentiale, arata un sondaj CURS. Pentru locul doi batalia e stransa, insa oricine ar intra in turul final ar avea sanse mici sa ajunga la Cotroceni, intr-o competitie cu actualul presedinte. continuă pe Adevărul

Mircea Badea: Tara asta il merita pe Klaus Iohannis pentru inca un mandat

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei un sondaj CURS despre cum ar vota romanii la alegerile prezidentiale. La o prima strigare presedintele Klaus Iohannis ar lua un scor confortabil -.

Platforma online pe care romanii din strainatate se pot preinregistra pentru a vota la alegerile prezidentiale din acest an

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat, marti, platforma votstrainatate. ro pe care cetatenii romani din diaspora se pot preinregistra pentru a vor la alegerile prezidentiale din acest an. Romanii din strainatate vor putea vota in zilele de vineri, sambata si duminica, atat la primul cat si la al doilea tur de scrutin.

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Klaus Iohannis vrea REFERENDUM pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI odata cu ALEGERILE PREZIDENTIALE (VIDEO)

Klaus Iohannis este de parere ca un posibil referendum pentru modificarea Constitutiei ar fi bine sa fie organizat odata cu alegerile prezidentiale din toamna. intrebat daca exista o recomandare a Comisiei.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis are programata astazi o intalnire cu liderul PNL Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni. Cei doi pun la cale strategia pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, arata surse.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea pensiilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 8 iulie a. c.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Chestorul de politie vizat in cazul pedofilului din Bucuresti, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de eliberare din functie a chestorului Marius Voicu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre chestorul vizat in cazul.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

EUGEN TOMAC: PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale

Partidul Miscarea Populara va avea candidat la alegerile prezidentiale, oferind romanilor o alternativa credibila , un om politic dedicat muncii, a declarat, astazi, presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )