Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Pentru o femeie in politica e mai greu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Pentru o femeie in politica e mai greu

Primarul general, Gabriela Firea, lider al PSD Bucuresti, afirma ca pentru femei este mai greu sa se implice in activitatea politica, deoarece erorile vestimentare sau gramaticale sunt mai usor trecute cu vederea in cazul barbatilor. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Pentru o femeie in politica e mai greu

Primarul general, Gabriela Firea, lider al PSD Bucuresti, afirma ca pentru femei este mai greu sa se implice in activitatea politica, deoarece erorile vestimentare sau gramaticale sunt mai usor trecute cu vederea in cazul barbatilor, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dancila privind criza politica: Declaratiile unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis. Nu este nimic definitiv

Gabriela Firea este convinsa capremierul Viorica Dancila va reusi sa obtina sustinerea Guvernului in Parlament. Primarul General al Capitalei considera ca, inurma declaratiilor presedintelui,.

GABRIELA FIREA: PNL este fostul PDL coafat si machiat

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca PNL este fostul PDL coafat si machiat, care a anuntat ca daca ajunge la guvernare va taia pensiile si salariile si va creste taxele, iar USR s-a opus in ultimii trei ani la toate proiectele pentru bucuresteni.

GABRIELA FIREA: PNL este fostul PDL coafat si machiat

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca PNL este fostul PDL coafat si machiat, care a anuntat ca daca ajunge la guvernare va taia pensiile si salariile si va creste taxele, iar USR s-a opus in ultimii trei ani la toate proiectele pentru bucuresteni.

Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va imbunatati proiectul care vizeaza introducerea vinietei pentru autoturismele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti-Ilfov, interdictia masinilor sub Euro 3 de a intra in centrul Capitalei si taxa de acces pentru cele Euro 3, dupa finalizarea perioadei de dezbatere publica. Mai exact, Gabriela Firea a declarat ca va tine cont de parerile cetatenilor, si de exemplu, cetatenii care stau cu chirie si nu isi pot face buletin de Bucuresti sau au achizitionat masina in leasing de la o firma din alt judet, ar putea fi exceptii de la plata vinietei.

Gabriela Firea, despre masurile impotriva poluarii: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru a analiza masurile pe care intentioneaza sa le ia Primaria Capitalei pentru combaterea.

O saptamana pana la meciul Romania-Spania. Gabriela Firea, inspectie la Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit la Arena Nationalapentru a verifica operatiunile de montare a noului gazon. Gazonul a fost montat in cinci zile. La doua zile dupa montaj se poate .

Gabriela Firea: Avocatul Poporului ar trebui sa se ocupe de treburi serioase, cum ar fi cazul de la Caracal, si nu de autoturismele care blocheaza intrari in spitale sau linii de tramvai

Avocatul Poporului ar trebui sa se ocupe de treburi serioase, cum ar fi cazul de la Caracal, si nu de autoturismele care blocheaza intrari in spitale sau linii de tramvai si sunt ridicate de Politia Locala, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general, Gabriela Firea, potrivit Agerpres. Reamintim ca Avocatul Poporului a cerut Prefectului Capitalei sa atace in contencios hotararea in baza careia se ridica masinile parcate neregulamentar, pe motiv ca dispozitia de ridicare trebuie data de Politia Rutiera, nu de Politia Locala.

Anunt major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: Nu am abandonat proiectul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri ca proiectul privind realizarea Spitalului Metropolitan nu a fost abandonat, precizand ca acesta va fi construit in zona Pipera. Vreau sa va.

Gabriela Firea: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Aceast a subliniat ca isi doreste in consiliul Bucuresti sa existe majoritati simple sau calificate,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )