Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, masuri de ultima ora: incercam sa facem asa incat statul acasa sa nu ne priveze total de evenimentele sau locurile placute pe care obisnuiam sa le frecventam

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, masuri de ultima ora: incercam sa facem asa incat statul acasa sa nu ne priveze total de evenimentele sau locurile placute pe care obisnuiam sa le frecventam

Gabriela Firea a anuntat ca Primaria Capitalei, prin institutiile publice de cultura teatre, biblioteci, muzee) pregateste noi mijloace alternative video, on-line) de petrecere a timpului liber pentru adulti, dar si pentru cei mici. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Gabriela Firea: incercam sa nu repetam o greseala fatala pe care a facut-o Italia

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca pacientii care au doua patologii nu se vor duce la orice spital din Bucuresti.

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu atributiile privind situatiile de urgenta

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu atributiile privind situatiile de urgenta, incepand de vineri pana la incetarea mandatului, se arata in dispozitia semnata de Gabriela Firea si postata pe site-ul Primariei Capitalei.

Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Badulescu toate atributiile care tin de situatii de urgenta. Nu inseamna ca eu ma derobez, ci ca ne completam

Potrivit unui document publicat de G4media,primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii deleaga viceprimarului Aurelian Badulescu toate atributiile prevazute de lege privind situatiile de urgenta incendiu, cutremur, imbolnaviri in masa precum si alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucuresti. Firea a spus ca este o procedura pentru ca ambii sa poata prelua din sarcinile din aceasta perioada.

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Gabriela Firea a cerut sprijin de la 5 ambasade pentru cele 19 spitale din Capitala in plina raspandire a noului coronavirus

Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a trimis scrisori catre ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului si Austriei pentru a fi trimise capitalelor statelor respective, in vederea solicitarii unui sprijin pentru cele 19 spitale din Bucuresti.

Ce se intampla cu complicele lui Gheorghe Dinca, in aceasta perioada. Decizie de ultima ora

Magistratii de la Tribunalul Olt, decizie de ultima ora in cazul Caracal. Ce se va intampla acum cu Gheorghe Dinca si cu complicele acestuia? Decizie de ultima ora in cazul Caracal Noua decizie in cazul Caracal! Magistratii de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, ca Dinca si Risipiteanu raman in arest .

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )