Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Playtech Playtech,
Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima . continuă pe Playtech

Rusia anunta primul deces cauzat de coronavirus

Coronavirusul a lovit si Rusia. Autoritatile de la Moscova au anuntat primul deces cauzat de epidemia COVID-19.

VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Primul deces cauzat de coronavirus a fost inregistrat in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

CORONAVIRUS |Primul deces in Republica Moldova

Noul coronavirus a provocat primul deces din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani s-a stins din viata marti seara, informeaza Ministrul Sanatatii de peste Prut, Viorica Dumbraveanu. Potrivit.

CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

Autoritatile din Rusia au anuntat, joi, primul deces pe teritoriul tarii, cauzat de epidemia COVID-19. Totodata, premierul rus a afirmat ca nu exista motive de panica, citeaza.

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora. Oamenii intra deja in somaj Ce se va intampla cu impozitele pentru persoanele fizice

In plina criza epidemiologica Guvernul Orban anunta noi pachete de ordonante fiscale pentru IMM-uri, dar si pentru persoanele fizice. Se intrevad modifica pentru a se putea amana anumite dari la stat. Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora in aceste zile, din partea Guvernului si, implicit, a Ministerului de Finante vin informari despre noi modalitati de .

Florin Citu, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor in starea de urgenta

Ministrul Finantelor Publice a facut un anunt de ultima ora, prin intermediul caruia a transmis detalii privitoare la pensii. Starea de urgenta s-a instalat de curand in Romania. Ce se intampla cu salariile si pensiile? Florin Citu, anunt de ultima ora! Potrivit autoritatilor romane, nu exista nici un motiv de ingrijorare cu privire la pensii .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Va asteptam in agentii pentru a va recupera banii!

Loteria Romana a facut un anunt important, de ultima ora. Din cauza epidemiei de coronaavirus existente, concursurile Prono-S si Pronosport vor fi anulate. Iata anuntul Loteriei Romane. Anunt de ultima ora de la Loteria Romana facut pe pagina de Facebook in acest sens, Loteria Romana a precizat anularea celor doua concursuri. Un amplu mesaj a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )