Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului. continuă pe Antena3

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea: Retragerea premierului desemnat cu un sfert de ora inainte de votul de investitura este o bataie de joc

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei lanseaza o platforma de e-learning. Elevii pot primi lectii online din 10 domenii diferite

In plina ascensiune a epidemiei cu coromavirus, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca elevii bucuresteni vor avea acces la o platforma online, unde pot acumula cunostinte din 10 domenii diferite prin intermediul lectiilor pe care le vor gasi acolo.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid O angajata a primariei a calatorit in Israel cu barbatul infectat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid. Edilul a declarat ca o angajata a primariei de la.

Coronavirus: Gabriela Firea a inchis biroul de relatii cu publicul

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca a a suspendat activitatea biroului de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Generale pana in 22 martie, din cauza ca o angajata a biroului a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

Gabriela Firea anunta ca inchide Primaria Capitalei: Se va face o dezinfectare, nu mai lucram cu publicul pana pe 22 martie

Gabriela Firea a declarat ca incepand de pe 11 martie miercuri) relatii cu publicul la Primaria Municipiului Bucuresti vor fi intrerupte cel putin pana pe 22 martie.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

Gabriela Firea si campania electorala pe baza de victime omenesti

Mai prompta decat info MAI, DSP, media! Felicitari pentru interesul acordat!, comenteaza un roman entuziasmat la postarea Gabrielei Firea de marti, dupa-amiaza. Este vorba de postarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )