Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Playtech Playtech,
Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun . continuă pe Playtech

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express. Se vede ca a ajuns la fundul sacului

Afaceristul are probleme mari cu banii, dupa ce i-a fost pus sechestru pe avere. Irinel Columbeanu a luat decizia de a-si lasa unica fiica, pe Irinica, sa locuiasca alaturi de mama sa in America. Aceasta studiaza de doi ani peste Ocean. Cati bani ia Irinel Columbeanu pentru Asia Express Irinel Columebeanu se afla intr-o situatie .

inchisoare pe viata in Grecia pentru cei care incalca masurile de preventie privind coronavirusul

Oricine incalca instructiunile oficiale facute publice de autoritatile elene cu privire la masuri si restrictii pentru a combate raspandirea coronavirusului se poate confrunta cu inchisoarea pe viata,.

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Germania in vremea coronavirusului si o rugaminte pentru conationalii care traiesc in diaspora

Va scriu de la Nurnberg. Numarul cazurilor testate pozitiv in preajma orasului este de 40 azi, acestea au crescut de cel putin doua ori fata de cazurile raportate acum 3 zile si desigur continua sa creasca. Pentru cei care au studiat sau care fac statistica cred ca se intelege ca situatia devine destul de grava.

UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa. Cati bani primesc

Uniunea Europeana, a decis sa mareasca suma pe care le-o ofera migrantilor pentru a se intoarce acasa. Acestia primesc de 5 ori mai mult ca pana acum, insa se tem ca numarul refugiatilor va crestere, deoarece suma este destul de mare. UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa Migrantii care .

Cati bani primesc, de fapt, de la Pro TV Mohammad Murad si restul juratilor de la Imperiul Leilor

PRO TV a pregatit o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali .

Primaria Bucuresti anunta o adresa de contact pentru cei care pot ajuta autoritatile in cazul epidemiei de coronavirus

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a comunicat faptul ca Primaria Bucuresti a implementat o adresa de email unde cetatenii pot anunta daca pot fi de ajutor in cazul epidemiei de coronavirus, adresa fiindcoronavirus@pmb. ro.

Gabriela Firea, mesaj de multumire pentru Patriarhul Daniel in criza provocata de coronavirus

Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj de multumire la adresa Patriarhului Daniel, care a anuntat ca va da o mana de ajutor Primariei in gestionarea situatiei cu persoanele aflate in carantina institutionala din cauza coronavirusului.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )