Libnet.ro
UNICEF

06:00

ii este frica sau nu de alegeri anticipate? Ce spune Viorica Dancila (VIDEO)

B1 B1,
ii este frica sau nu de alegeri anticipate? Ce spune Viorica Dancila (VIDEO)

Viorica Dancila, premierul Romaniei si presedintele PSD, a comentat scenariul privind declansarea unor alegeri anticipate, pe fondul declaratiilor lansate in acest sens de Ludovic Orban, liderul PNL, si Klaus Io. continuă pe B1

Barna cere demisia premierului Dancila, pentru ca a pierdut majoritatea parlamentara Partidele, sa accepte un acord politic pentru organizarea de alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze, deoarece PSD a pierdut majoritatea parlamentara in urma deciziei ALDE de a iesi de la guvernare. Acesta propune, totodata, tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede. in ceea ce-l priveste pe liderul ALDE, Barna spune ca acesta trebuie sa plateasca pentru aceasta guvernare.

Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia prim-ministrului Viorica Dancila in contextul in care odat a cu plecarea ALDE de la guvernare, guvernul a pierdut majoritatea parlamentara. ii cer.

Viorica Dancila vine cu o noua gafa, pe masura functiei de stat pe care o viseaza. Bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman

Viorica Dancila revine! Premierul Romaniei nu e degeaba, cum ar spune majoritatea romanilor. Aceasta ofera o portie de stand-up de calitate, facut involuntar. Daca altii platesc sa rada copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul si o asteapta peViorica Dancila. Ce gafa monumentala a mai facut acum? Viorica Dancila, gafa monumentala Chiar daca multi au .

Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri, respectiv judecatorul Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, Serban Valeca la Ministerul Educatiei si Mihai Fifor la Ministerul Afacerilor Interne, scrie Mediafax.

VIORICA DANCILA: Am convingerea ca pot castiga in fata lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, dupa ce Congresul PSD i-a validat candidatura la Presedintie, ca are convingerea ca poate castiga in fata lui Klaus Iohannis, apreciind ca Romania este pregatita pentru primul presedinte femeie.

Dacian Ciolos: intreaga degringolada a actualei guvernari demonstreaza necesitatea organizarii unor alegeri anticipate

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine intr-o postare pe Facebook ca e nevoie de organizarea de alegeri anticipate ca urmare a degringoladei guvernarii. intreaga degringolada a actualei guvernari.

Barna cere demisia premierului si acord politic pentru alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, ii cere premierului sa isi dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara si face un apel public la partidele parlamentare sa accepte un acord politic care sa permita organizarea de alegeri anticipate cat mai repede cu putinta.

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

Ce a spus Viorica Dancila despre o retragere din cursa prezidentiala in favoarea lui Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, ca in mod categoric nu se va retrage din cursa pentru Presedintia Romaniei in favoarea liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, intrucat este si va.

Stenograme din CEX. Viorica Dancila incearca mobilizarea PSD: Este ultima carte a acestui partid.Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%

Cu o zi inainte de a fi desemnata oficial candidat la prezidentiale, premierul Viorica Dancila le-a cerut liderilor PSD sa se mobilizeze exemplar pentru campania electorala, altfel un scor de sub 25%, ar fi un dezastru, sustin surse din CEX pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )