Libnet.ro
UNICEF

08:16

Gabriela Firea: Nu am facut niciun armistitiu cu Liviu Dragnea / Dupa alegerile din 2016, PSD s-a prabusit n sondaje

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Nu am facut niciun armistitiu cu Liviu Dragnea / Dupa alegerile din 2016, PSD s-a prabusit n sondaje

Gabriela Firea a precizat vineri, intr-o declaratie de presa, ca nu a facut nici armistitiu si nici nu a incheiat vreun fel de pact de coabitare cu presedintele PSD Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General privind evenimentele din 10 august: Nu ma tem de o punere sub acuzare. Vinovati sunt cei care au organizat violentele (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat vineri de procurorii de la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. La plecare, Dragnea a precizat ca a fost.

Liviu Dragnea joaca tare. Ce face liderul PSD

Razboiul declansat de Gabriela Firea il forteaza pe Liviu Dragnea sa demareze o serie de negocieri fara precedent la nivelul PSD. in tentativa de a-si pastra functia de presedinte, Dragnea joaca tare si ch.

Tacerea reprezinta o forma de sustinere a regimului lui Liviu Dragnea

Scandalul din ultima vreme care a izbucnit in randurile Partidului Social Democrat odata cu atacurile lansate de Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea cu ocazia sedintei Comitetului Executiv National ce a avut loc la Neptun, pare sa nu se mai termine.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Gabriela Firea uimeste! Pe cine vrea presedinte al Romaniei. Atac direct la Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, continua turul de forta al televiziunilor si da declaratii care mai de care mai spumoase. Dupa ce i-a sifonat zdravan imaginea lui Liviu Dragnea, acum a ajuns la concluzia ca.

Gabriela Firea, o noua scrisoare deschisa despre Liviu Dragnea: isi cumpara sustinerea in partid/ Are o agenda paralela de cea a partidului

Ziua si scandalul in PSD! Primarul general al Capitalei face noi dezvaluiri bomba din sanul partidului. Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea are o agenda paralela cu cea a partidului si ca, in loc sa i.

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Teorie incendiara despre impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

Catalina Porumbel a prezentat, marti, la Editie speciala, o teorie incendiara legata de impacarea dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Liderul PSD a spus foarte clar ca usa sa este tot timpul.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

Criza din PSD se acutizeaza. inca un deputat il desfiinteaza pe Liviu Dragnea: Cu certitudine ii dau dreptate Gabrielei Firea

Conflictul din interiorul PSD, dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea, ia amploare. Deputatul de Timis Adrian Pau considera ca Primarul Capitalei are cu certitudine dreptate in acest razboi si spune ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )