Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriela Firea: Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a spus ca nu este de acord cu declaratiile senatorului Niculae Badalau despre diaspora, sustinand ca romanii plecati in strainatate trebuie respectati, pentru. continuă pe Antena3

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie.

Gabriela Firea: Bucurestiul nu figureaza in proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, ca Bucurestiul nu figureaza in proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat, postat in urma cu o zi pe pagina web a Ministerului.

Primarul Gabriela Firea isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Salariul lunar net ajunge la 15.462 de lei + sporuri

Primarul capitalei, Gabriela Firea, isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Libertatea a intrat in posesia unor documente care arata ca un director din Politia Locala.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri din CEx: A fost un mic incident, am luat atitudine, am iesit din sala. A fost o sedinta grea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut noi dezvaluiri din sedinta CEx a PSD, care a avut loc marti seara si in urma careia Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea.

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD. intr-o declaratie pentru stiripesurse, primarul Capitalei a spus: in toate discutiile cu colegii mei am sustinut si sustin si acum.

Gabriela Firea explica de ce a plans la CEx, din cauza lui Marian Oprisan: Se simte jignit!

Gabriela Firea a fost la sediul PSD in seara in care Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte de partid. intre primarul general al Capitalei si Marian Oprisan a avut loc o discutie mai aprinsa, iar liderul de Vrancea ar fi facut-o securista, moment in care Firea a inceput sa planga. Gabriela Firea .

Gabriela Firea, mesaj cu subinteles dupa sedinta furtunoasa din PSD: Sunt multe de spus dar nu mai are rost

Gabriela Firea a postat, pe Facebook, un mesaj care arata cat de furtunoasa a fost sedinta in care Biroul National al PSD a fost dizolvat, odata cu demisia Vioricai Dancila de la sefia PSD. Pentru ca.

Gabriela Firea: Trebuie sa avem grija ca dupa sedinta CEx, echipa sa ramana unita, sa nu aiba de suferit mai mult

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declaratca indiferent ce s-ar intampla in sedinta CEx din aceasta seara, cel mai important este ca echipa PSD sa ramana unita si sa existe o reforma.

Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca i-a transmis liderului PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii pe care au avut-o marti ca, din punctul sau de vedere, Gabriela Firea poate fi infranta la alegerile.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Niculae Badalau: Tacerea mea ar insemna ca toti gandim la fel

Romanii care muncesc in strainatate trimit bani familiilor ramase acasa si contribuie la cresterea economica, ei traiesc permanent cu dorul de tara in suflet si trebuie respectati, scrie vineri seara, pe Facebook, Gabriela Firea, care spune ca nu este de acord cu declaratiile lui Niculae Badalau, noteaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )