Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila de la Palatul Victoria: Este un deficit de un miliardde lei pe care trebuie sa-l compensam

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila de la Palatul Victoria: Este un deficit de un miliardde lei pe care trebuie sa-l compensam

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu primarii marilor orase pentru a gasisolutii la problemele financiare invocate de ei. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat ca asteapt?. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai.

Remus Borza, primele declaratii dupa ce s-a spus ca premierul Dancila il va demite saptamana viitoare: Este posibil

Viorica Dancila ar urma sa-l demita, luni, pe Remus Borza din functia de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, dupa ce acesta a anuntat concedieri in sistemul.

Gabriela Firea, declaratii despre Dancila: Mi-a spus ca a nu a fost lasata sa se implice in realizarea legii bugetului de stat

Gabriela Firea a facut noi declaratii care o vizeaza pe Viorica Dancila. in buget, lucrurile arata roz, dar in fapt cu dezastruoase. Nu se respecta legea bugetului. Ni s-a alocat o suma mica. Este singura.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

Firea: Dancila mi-a zis ca nu a fost lasata sa se implice in realizarea Legii bugetului de stat / Nu pot sa va spun ca nu s-au facut incasarile cuvenite la buget sau ca s-au facut, dar banii s-au dus in alte directii (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat ca premierul Viorica Dancila i-a spus, in cadrul ultimei sedinte a CEx PSD, ca nu a fost lasata sa se implice in realizarea Legii bugetului de stat. Primarul general s-a plans.

Marcel Ciolacu, declaratii inainte de intalnirea cu Dancila: Nu cred ca voi candida pentru functia de presedinte executiv al PSD

Marcel Ciolacu a facut declaratii inainte de intalnirea cu Viorica Dancila la Parlament. Presedintele Camerei Deputatilor sustine ca nu crede ca va candida pentru functia de presedinte executiv al.

GABRIELA FIREA: S-a agreat depasirea blocajului financiar

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, la finalul unor discutii avute la Palatul Victoria, ca s-a agreat cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, depasirea blocajului financiar al PMB la rectificarea bugetara care va avea loc in luna iulie.

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

intalnire cruciala la Palatul Victoria. Viorica Dancila cauta solutii pentru primarii nemultumiti

Premierul Viorica Dancila se intalneste marti cu primarii marilor orase pentru a gasii solutii la problemele financiare invocate de ei. La intalnirea care ar urma sa aiba loc la Palatul Victoria incepan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )