Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre. continuă pe Antena3

Dancila: Viitorul presedinte PSD trebuie sa fie un om proeuropean, un om atasat valorilor social-democrate, valorilor europene si transatlantice (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca viitorul presedinte PSD trebuie sa fie un om atasat valorilor social-democrate, valorilor europene si transatlantice. intrebata care ar trebui sa fie criteriile pe care ar.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

Detalii din spatele sedintei PSD. Ce a discutat Viorica Dancila cu parlamentarii

Informatii din sedinta liderilor PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila. Le-a cerut parlamentarilor partidului sa-si spuna parerea despre motiune, despre situatia din PSD si cine ar trebui s?.

VIORICA DANCILA: Nu as vrea sa il judec pe Liviu Dragnea

Presedintele interimar al social-democratilor, Viorica Dancila, a afirmat luni ca nu ar dori sa il judece pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar ar vrea sa schimbe modul de lucru al acestuia, fiind de parere ca decizia nu trebuie sa fie luata in mod individual, de un singur om, ci trebuie sa apartina forurilor statutare ale partidului.

Viorica Dancila, despre intarzierile de luni de zile ale burselor pentru elevi: Iubesc copiii, dar bursele sunt date de administratia locala

In contextul in care elevii vor intra in vacanta de vara fara sa-si fi primit bursele, premiarul Viorica Dancila declara ca iubeste copiii, motiv pentru care guvernul PSD a si majorat bursele si alocatiile si a dat vina pe administratia locala de intarzierea acestora.

Viorica Dancila: Borza, demis dupa anuntul concedierilor

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila. Mai exact, Borza sustinea ca Guvernul.

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca.

Gabriela Firea, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila de la Palatul Victoria: Este un deficit de un miliardde lei pe care trebuie sa-l compensam

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu primarii marilor orase pentru a gasisolutii la problemele financiare invocate de ei. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat ca asteapt?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )