Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Firea, despre poluarea din Bucuresti: Se fac arderi necontrolate la diverse societati comerciale. Garda de Mediu trece cu vederea Despre proiectul Oxigen: Nu mai am curaj sa vin cu astfel de propuneri (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, despre poluarea din Bucuresti: Se fac arderi necontrolate la diverse societati comerciale. Garda de Mediu trece cu vederea Despre proiectul Oxigen: Nu mai am curaj sa vin cu astfel de propuneri (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca epidemia de coronavirus a demonstrat ca traficul nu este singurul vinovat pentru nivelul ridicat de poluare din Bucuresti. Aceasta a. continuă pe B1

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea, despre testarea esantionata in Capitala: Nu cred ca ar mai avea acum cine sa se opuna. Avem totul pregatit. Mai lipseste avizul DSP, pe care speram sa il obtinem (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca ea si primarii de sectoare au decis sa sustina proiectul profesorului Adrian Streinu Cercel privind testarea populatiei din Bucuresti.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Curtea Europeana a condamnat Romania pentru poluarea din Bucuresti

Romania a fost condamnata de Curtea Europeana de Justitie pentru poluarea cu PM 10 din Municipiul Bu.

Gabriela Firea analizeaza redeschiderea parcurilor din Bucuresti si va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca ia in calcul foarte serios deschiderea parcurilor din Bucuresti si va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta, dar locurile de joaca vor ramane inchise, dar fiind riscant pentru copii. Firea a anuntat ca a primit multe solicitari de la bucurestenii care doresc sa se plimbe, sa faca sport sau sa ia aer mai curat.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a Uniunii Europene pentru poluarea din Bucuresti Ultimul incident major a fost cauzat de un incendiu la o fosta ferma de porci din Peris (FOTO)

UPDATE, 30 aprilie, ora 16. 00: intr-o prima reactie dupa condamnarea Romaniei, ministrul Mediului a declarat ca rezultatul era unul previzibil deoarece Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un plan.

Romania a fost condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

Edilul-sef al Capitalei, precizari despre testarea bucurestenilor. Pe cine invita Gabriela Firea sa mearga la DNA

Primarul municipiului Bucuresti Gabriela Firea a declarat joi, ca se vorbeste ca ar exista interese in spatele incercarii de testare a populatiei, precizand ca cine stie ca sunt asemenea interese sa mearga la Parchet, sa mearga la DNA, nu sa faca declaratii la televizor.

Gabriela Firea: Testarea in masa, cu testele rapide, este blocata la nivelul municipiului Bucuresti. in alte judete vad ca se poate, DSP-urile au avizat

Testarea in masa, prin folosirea testelor rapide, este blocata la nivelul municipiului Bucuresti, a declarat primarul Gabriela Firea la inceputul sedintei de Consiliu General de joi. Aceasta spune ca testele au fost cumparate, medicii sunt pregatiti, dar proiectul este blocat de birocratie, respectiv lipseste aprobarea Ministerului Sanatatii si a DSP-ului. Firea a declarat ca in alte judete aceasta testare a fost permisa, dar in Bucuresti nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )