Libnet.ro
UNICEF

20:31

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

B1 B1,
Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca exclude ferm posibilitatea de a pleca din PSD insa ca exista posibilitatea sa fie exclusa din partid. intrebata daca ia in considerare sa. continuă pe B1

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

Gabriela Firea, atacata din PNL: Vrea sa fie exclusa din PSD

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in.

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa sefului PSD: Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea) - cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti!

Gabriela Firea, noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Dupa ce luni l-a provocat pe seful PSD sa vina la o dezbatere televizata cu cifrele pe masa, marti, edilul Capitalei l-a acuzat pe presedintele.

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Gabriela Firea spune ca nu ia in calcul sa paraseasca PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca nu ia in calcul sa paraseasca Partidul Social Democrat.

Codrin Stefanescu: Nu o excludem pe Firea; daca vrea sa plece, si pune mandatul pe masa / Gabriela Firea, mesaj pe Facebook dupa CEx PSD: Uneori trebuie sa faci un pas n spate ca sa-i salvezi pe altii

Primarul Capitalei Gabriela Firea nu va fi exclusa din PSD, iar daca vrea sa plece din partid, trebuie sa isi dea demisia si va pierde mandatul, a declarat duminica, intr-o interventie la Antena 3, dupa sedinta CEx a PSD, secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. De cealalta parte, Gabriela Firea a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie insotita de un mesaj care, potrivit postarii, are legatura cu ce se intampla in aceste zile, si anume ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe altii.

GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca se gandeste sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea, la orice functie ar candida actualul sef al PSD. Firea a mentionat: imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai sa vada ca nu poate sa mearga cu minciuna, cu manipularea si cu razbunarea pana la capat.

Dragnea o contrazice pe Gabriela Firea: Este prea multa minciuna. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, s-a marit!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,sustine ca Primaria Capitalei nu a pierdut bani la buget. Liderul PSD o contrazice pe Gabriela Firea si spune este prea multa minciuna. Este prea multa minciuna,.

GABRIELA FIREA: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe altii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe Facebook dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care spune ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )