Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gabriela Firea spune ca nu ia in calcul sa paraseasca PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea spune ca nu ia in calcul sa paraseasca PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca nu ia in calcul sa paraseasca Partidul Social Democrat. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Dragnea, un om care are o gandire malefica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca se gandeste sa candideze impotriva lui Liviu Dragnea, la orice functie ar candida actualul sef al PSD. Firea a mentionat: imi vine de multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde, numai sa vada ca nu poate sa mearga cu minciuna, cu manipularea si cu razbunarea pana la capat.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa PSD: Este primul buget de faliment al Capitalei. Bucurestenii o vor duce mai rau in perioada urmatoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marti, despre bugetul pe 2019 pentru Bucuresti. Au fost dezinformari legate de bugetul pe anul acesta. Daca acest buget ramane asa cum e acum, p.

GABRIELA FIREA: Uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa-i salvezi pe altii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe Facebook dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, in care spune ca uneori trebuie sa faci un pas in spate ca sa ii salvezi pe altii.

Gabriela Firea, atacata din PNL: Vrea sa fie exclusa din PSD

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in.

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, revine, luni dupa amiaza, cu un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Firea il invita pe seful PSD la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, .

Gabriela Firea, mesaj violent pentru Liviu Dragnea: Fii barbat, nu fugi! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, isi continua razboiul cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Si il provoaca pe un ton violent. Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice.

Gabriela Firea, despre o posibila demisie: Cei care nu isi fac treaba trebuie sa si-o dea

Gabriela Firea a vorbit si despre o posibila demisie din functia de primar general in conditiile in care bugetul pentru Capitala ar putea fi redus. Sa paraseasca tara sau Parlamentul sau Guvernul cei.

Gabriela Firea, acuzata de primarul sectorului 6 de dezinteres privind bugetul. Gabriel Mutu anunta si dovezi in acest sens

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, o acuza pe edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, de dezinteres total privind discutarea bugetului. Atat doamna primar general, cat si colegii primari ai sectoarelor.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu plec din PSD. La maniera la care am fost exclusa din conducere, se poate intampla orice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca exclude ferm posibilitatea de a pleca din PSD insa ca exista posibilitatea sa fie exclusa din partid. intrebata daca ia in considerare sa.

GABRIELA FIREA: Bugetul pe 2019 - primul buget de faliment al Capitalei

Primarul general, Gabriela Firea, a sustinut astazi intr-o conferinta de presa, ca, daca bugetul ramane asa cum a fost prevazut in proiect, va fi primul buget de faliment al Capitalei de dupa 1989.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )