Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea sustine ca Viorica Dancila i-a propus sa fie candidatul Romaniei la functia de comisar european

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea sustine ca Viorica Dancila i-a propus sa fie candidatul Romaniei la functia de comisar european

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, a afirmat marti seara, intr-o emisiune la Digi24, ca premierul Viorica Dancila i-a propus in cursul zilei sa fie candidatul Romaniei pentru postul de comisar european, dar ca a refuzat aceasta propunere, pentru ca vrea sa isi duc la bun sfarsit mandatul de primar. continuă pe Hotnews

Firea: Viorica Dancila mi-a propus postul de comisar european. Am declinat oferta. Nu pot sa parasesc Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a propus functia de comisar european. Firea a refuzat, pe motiv ca vrea sa-si duca mandatul la bun-sfarsit.

Gabriela Firea: Viorica Dancila mi-a propus sa fiu candidata Romaniei pentru postul de comisar european. Am refuzat-o!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, arunca bomba pe scena politica. Si anunta ca marti a primit o propunere-soc din partea premierului Viorica Dancila: sa fie candidata Romaniei la functia de.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis la o dezbatere prezidentiala unu la unu: inca il mai astept Sefa PSD, increzatoare ca va ajunge alaturi de seful statului in turul 2 al alegerilor

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, a reiterat, luni seara, ca isi doreste o dezbatere unu la unu cu presedintele in functie, Klaus Iohannis, care este propus de PNL.

RADET incepe sa furnizeze de miercuri caldura in Capitala Gabriela Firea: Speram ca in acest an avariile sa fie din ce in ce mai rare

RADET va incepe sa furnizeze caldura in Capitala, instalatia fiind deja incarcata, a anuntat primarul Gabriela Firea in cadrul unui comandament organizat la Primaria Capitalei. Furnizarea caldurii poate incepe dupa 3 zile in care se inregistreaza temperaturi sub 10 grade Celsius, a explicat Alexandru Burghiu, administratorul special al RADET, de miercuri fiind indeplinite aceste conditii. Exceptie fac zonele unde sunt lucrari, dar si unde asociatiile de proprietari au cerut furnizarea agentului termic incepand cu o alta data.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Viorica Dancila promite refacerea Cazinoului din Constanta

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta si i-a cerut ministrului demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, sa mearga in zona marti, cand urmeaza sa fie semnat contractul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )