Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus incepe la mijlocul saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca testarea bucurestenilor va incepe la mijlocul saptamanii urmatoare, dupa ce se va finaliza pregatirea cadrelor medicale care vor recolta probleme, estimata sa dureze doua zile. continuă pe Wall-Street Ro

GABRIELA FIREA: Testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals. Ea afirma ca vor fi testate peste 10. 000 de persoane, pe baza unor studii realizate impreuna cu Institutul National de Statistica, negand informatiile conform carora presedintii asociatiilor de proprietari ar fi implicati in selectarea celor care vor fi testati.

Radu Banciu, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care isi vor dona organismul stiintei? in fata blocului se vor crea niste cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa ca peste 10. 000 de bucuresteni sa fie testati pentru infectia cu noul coronavirus. Ati auzit ce se pune la cale la.

Traian Basescu: Daca as fi fost primar general, aplicam si eu testarea bucurestenilor pentru coronavirus. Firea a avut curaj

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a spus ca, daca ar fi fost in locul Gabrielei Firea, ar fi procedat la fel in privinta testarii in masa a bucurestenilor.

Alexandru Rafila, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Studiul trebuie facut in coordonare cu institutiile responsabile. Eu l-as face, dar nu chiar acum (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la testarea a peste 10. 000 de.

Gabriela Firea spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe, cel mai probabil, la jumatatea saptamanii viitoare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca testarea in masa a bucurestenilor va incepe cel mai probabil la jumatatea saptamanii viitoare, aceasta urmand a se face cu teste rapide omologate, care vor fi achizitionate din surse validate de catre Institutul Matei Bals.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca se va demara o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Scurt istoric, dar necesar. Zilele acestea am discutat cu domnul.

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de .

Firea: Nu va puteti abtine de la rautati si atacuri politice nici macar acum, pe timpuri atat de grele

Gabriela Firea spune ca nu este adevarat ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie un spatiu impropriu pentru medicii care raspund la Tel Verde Covid, in cadrul Arenei Nationale, asa cum a afirmat un politician.

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )