Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care isi vor dona organismul stiintei? in fata blocului se vor crea niste cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care isi vor dona organismul stiintei? in fata blocului se vor crea niste cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa ca peste 10. 000 de bucuresteni sa fie testati pentru infectia cu noul coronavirus. Ati auzit ce se pune la cale la. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Studiul trebuie facut in coordonare cu institutiile responsabile. Eu l-as face, dar nu chiar acum (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la testarea a peste 10. 000 de.

Radu Banciu, despre pandemia de coronavirus: Niciodata, omul nu a fost mai singur in fata unei batalii cum este acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre pandemia de coronavirus. Astazi, pentru ca avem aceasta isterie mediatica, suntem in situatia in care suntem. Ea.

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel, despre testarea bucurestenilor: Problema mea, ca medic, nu este sa stau sa astept in spital sa vina pacientii, ci sa ma duc spre comunitate ca sa reduc posibilitate de infectare

Medicul Adrian Streinul Cercel, managerul Institului Matei Bals, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, de ce s-a luat decizia testarii a peste 10. 000 de bucuresteni pentru.

Traian Basescu: Daca as fi fost primar general, aplicam si eu testarea bucurestenilor pentru coronavirus. Firea a avut curaj

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a spus ca, daca ar fi fost in locul Gabrielei Firea, ar fi procedat la fel in privinta testarii in masa a bucurestenilor.

Radu Banciu: Nu este momentul sa ne intoarcem impotriva politicienilor. Si clasa politica, daca va mai exista un moment zero dupa acest virus, se va reseta din temelii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre clasa politica, precizand ca acum, in plina pandemie de coronavirus, nu este momentul ca oamenii sa se intoarca impotriva po.

Radu Banciu: A iesi din casa si a te duce la serviciu inseamna a-ti imbolnavi, in fiecare zi, cu 99% sanse toata familia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile restrictii impuse de autoritatile romane ca raspuns la rapandirea noului coronavirus. A iesi din casa si a te.

Trebuie dublat personalul din laboratoare - medic despre testarea tuturor bucurestenilor

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals spune ca pentru testarea populatiei din Bucuresti trebuie dublat personalul din laboratoare si ca numarul de testari zilnice ar putea ajunge in urmatoarea saptamana la 3. 000, relateaza Mediafax.

Divergente pe testarea bucurestenilor. Orban: Povestile ca mergem din usa in usa nu-s serioase. Cercel: Vorbim de lucruri diferite

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept neserioasa povestea testarii populatiei din Bucuresti din usa in usa, anuntata de managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, pentru a depista traseul raspandirii coronavirusului.

Gabriela Firea: incepem testarea bucurestenilor de peste 65 de ani sau cu boli cronice. 12 masini cu medici se vor deplasa la locuintele lor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta o operatiune de testare in masa pentru locuitorii din Bucuresti. Vor fi folosite testele pe care Primaria Capitalei le-a procurat in ultima perioada si aparatele pentru procesarea acestora care ar avea o capacitate suficienta pentru a putea da rezultate rapide.

Ion Cristoiu, despre testarea populatiei Capitalei pentru coronavirus: Categoria tinta trebuie sa fie a celor care au afectiuni

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca ideea de testare a populatiei Bucurestiului, anuntata de primarul general, Gabriela Firea, este o solutie foarte buna pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )