Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gabriela Firea, despre poluarea din Capitala: Vinovatii trebuie sa plateasca

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre poluarea din Capitala: Vinovatii trebuie sa plateasca

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza ca poluarea a crescut in Bucuresti din cauza CET-urilor, iar ministrul Mediului tine secreta informatia privind poluatorul. continuă pe Antena3

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

UPDATE Firea sustine ca poluarea din Bucuresti a fost cauzata de CET-uri Contre si cu ministrul Economiei Replica lui Virgil Popescu si a ELCEN

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata, intr-o interventie la Antena 3, ca poluarea a crescut in Capitala din cauza CET-urilor din Bucuresti. in replica, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile. Si ELCEN o contrazice pe Firea si sustine ca nu a inregistrat nicio depasire a limitelor emisiilor prevazute de legislatia europeana de mediu, fapt confirmat si de controalele Garzii de Mediu.

Iohannis, despre poluarea din Bucuresti: Nu vreau sa ma implic peste cei responsabili

Presedintele Klaus Iohannis, intrebat daca are informatii despre sursa poluarii care a afectat Capit.

Gabriela Firea cere CSAT pentru poluarea din Capitala: Am asteptat destul. imi pasa de cetatenii Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalie, a cerut dezbaterea problemei poluarii Bucurestiului din seara de duminica spre luni, in Consiliul Superior al Apararea al Tarii CSAT). Primarul sustine ca institutiile cu atributii in eliminarea fenomenului, in speta Ministerul Mediului, nu si-a facut datoria si a anuntat o lista cu suspecti pentru poluarea din acea noapte.

Ministrul economiei, Virgil Popescu, despre poluarea din Capitala: Ar trebui sa fie foarte bine cercetat, dar sa nu dam vina pe ELCEN

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat sambata la Antena 3 ca este exclus ca din cauza consumului de pacura de la CET-urile din Bucuresti sa fi crescut poluarea in Capitala.

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Liderul consilierilor PNL: Gabriela Firea nu a facut nimic pentru a combate poluarea. Este complet depasita

Liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o joi pe Facebook pe primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca este complet depasita in privinta poluarii din Capitala. Acesta explica ca Firea a elaborat si aprobat Planul Integrat de Calitate a Aerului abia in 2018, acesta fiind in proportie de 95% doar pe hartie.

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de ieri cine a poluat masiv Capitala. De ce nu ne-a spus nimic? Ce asteapta?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis ca ministrul Mediului stia inca de ieri cine a generat poluarea masiva din Bucuresti din noaptea de duminica spre luni si i-a cerut sa anunte public sursa poluarii si masurile pe care le va lua pentru a impiedica astfel de situatii sa mai aiba loc.

Gabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut presedintelui Klaus Iohannis ca si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )