Libnet.ro
UNICEF

10:46

Gabriela Firea: E o lipsa de respect fata de copiii din Romania. Acei 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: E o lipsa de respect fata de copiii din Romania. Acei 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat ca Guvernul nu respecta copiii din Romania, iar acea alocare de 23 de lei in plus la alocatie nu acopera nici scumpirile la fructe si legume care au avut loc in aceasta perioada. Ea a precizat ca PSD nu poate fi de acord cu abordarea alocarii unui procent de 15% la alocatiile pentru copii fiindca asta inseamna de fapt o taiere de 85%. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, scandalizat ca bucurestenii nu au apa calda, in timp ce Gabriela Firea isi face campanie electorala

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan acuza ca aproape 1. 800 de imobile din Bucuresti nu au apa calda, in timp ce primarul Gabriela Firea isi construieste mesaje omagiale din litere si propriul nume.

Gabriela Firea: Decizia Guvernului de a nu dubla alocatiile, o lipsa de respect. Acei 23 de lei in plus nu acopera de fapt nici scumpirile la fructe si legume din aceasta perioada de pandemie (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat decizia Guvernului de a majora alocatiile pentru copii doar cu 15% si o considera o lipsa de respect, in conditiile in care, sustine edilul,.

Ce spune Gabriela Firea despre lipsa apei calde din Capitala

Marti, intr-o conferinta, Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru presa, ce parere are despre faptul ca lipseste apa calda in mai multe sectoare din Bucuresti, insinuand ca nu este vina este pentru aceasta situatie neplacuta. Lipsa apei calde in Capitala parerea Gabrielei Firea in mai multe sectoare din Bucuresti, lipseste apa .

Traian Basescu a jignit-o pe Gabriela Firea. Ce a putut sa spuna fostul presedinte

Romania este in criza! Si asta se vede, atat in numarul masiv de noi infectari, in haosul aturoitatilor si imposibilitatea lor de a gestiona situatia, dar si prin lipsa infrastructurii in sistemul medical romanesc, care este in pragul colapsului. Traian Basescu cuvinte grele la adresa Primarului General al Capitalei Noua criza epidemiologica, mai nou a .

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

Ciolacu le da, pe Facebook, o veste proasta lui Victor Ponta si Robert Negoita: Gabriela Firea ii va spulbera!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica ceea ce numeste asa-zisa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita si spune ca are pentru cei doi o veste proasta: Gabriela Firea ii va spulbera!. El reafirma sustinerea PSD fata de actualul primar general al Capitalei.

GABRIELA FIREA: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

Business report: Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Averile primarilor din Romania: azi, Gabriela Firea. Romanii, tot mai inghesuiti. Circa 100.000 de romani deconectati pentru ca n-au platit factura la curent

Cum isi regandesc turismul o parte dintre orasele europene. Unii cred ca e magnific fara turisti, dar o sa-si schimbe parerea cand somajul va exploda * Averile primarilor din Romania. Gabriela Firea - bani, proprietati si bijuterii, dupa primul mandat la Primaria Capitalei * Ce s-a intamplat cu pensiile romanilor in pandemie: Un singur fond a rezistat pe plus * Romanii, tot mai inghesuiti: Suprafata medie a locuintelor livrate in 2019 in Romania a scazut la 63 mp, cel mai putin din ultimii 20 de ani * Aproape 100. 000 de romani au fost deconectati anul trecut pentru ca n-au platit factura la curent. Unde au fost cei mai multi * Presedintele Bundesbank avertizeaza: Emiterea de datorie comuna de catre UE trebuie sa ramana o exceptie * ANRE: RADET nu si-a facut planul de revizii si reparatii anul trecut. Probleme similare sunt in toata tara. Oamenii pot ramane fara apa calda si caldura.

Gabriela Firea: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta. Nu exclud o colaborare pe termen lung a Pro Romania cu PNL

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

Gabriela Firea, raspuns la atacurile Pro Romania: Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza

Gabriela Firea vine cu o reactie fulger la atacurile lansate de Victor Ponta si Robert Negoita la adresa sa. Primarul general al Capitalei spune ca cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )