Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea: Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, la sediul PSD, ca va deschide lista social-democratilor de la Senatul Romaniei pentru alegerile parlamentare. Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei, asa cum a anunta. continuă pe B1

Gabriela Firea anunta ca va deschide lista PSD pe Capitala la Senat

Gabriela Firea a anuntat ca va deschide lista PSD pe Bucuresti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dupa cum a informat public si liderul social-democratilor Marcel Ciolacu.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

Grindeanu, dupa ce Firea a fost invitata sa candideze la parlamentare in Bacau: Va deschide lista la Bucuresti

Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, spune prim-vicepresedintele partidului Sorin Grindeanu, dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, transmite Mediafax.

Benea i-a propus Gabrielei Firea sa deschida lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare. Ce oferta politica a mai primit fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a primit propunerea de a deschide lista PSD pentru parlamentare din judetul, Bacau, propunerea venind de la europarlamentarul Dragos Benea, liderul fialialei, au precizat.

GABRIELA FIREA, DESPRE INVALIDAREA LUI MITICA DRAGOMIR: Presedintele PSD Sector 3 a primit sarcina sa organizeze o sedinta

Decizia privind invalidarea lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali ai PSD apartine liderului PSD Sector 3, care a primit sarcina de la presedintele PSD sa organizeze o sedinta in acest sens cat mai curand posibil, a declarat astazi liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a.

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a.

GABRIELA FIREA: Toate listele de candidati pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune

Toate listele de candidati la alegerile locale pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid, deci nu se poate vorbi decat in acesti termeni, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce pas urmeaza sa faca

Pe data de 27 septembrie 2020, Romania si-a ales primarii si consilierii locali, dar si de judet. Din pacate, in Bucuresti, Gabriela Firea a pierdut alegerile. Imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei, s-a tuns si acum toata lumea se intreaba de ce. De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )