Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gafa facuta de Meghan Markle fata de Regina Elisabeta la primul eveniment comun

Adevărul Adevărul,
Gafa facuta de Meghan Markle fata de Regina Elisabeta la primul eveniment comun

Stim cu totii cate reguli exista in monarhie. Iar pentru cineva care de-abia a intrat in familia regala, si nu s-a nascut intr-una, e si mai complicat de atat. Asa ca suntem destul de ingaduitori cu gafele de inceput ale Ducesei de Sussex. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, GAFA de PROPORTII fata de Regina Elisabeta, la primul lor eveniment public (VIDEO)

Meghan Markle a comis-o. Sotia printului Harry a insotit-o pentru prima data pe regina Elisabeta a II-a, joi, pentru a lua parte la o ceremonie de inaugurare in Cheshire. Doar ca, dupa calatoria cu.

Printul Harry si Meghan Markle vor pleca in primul lor turneu regal. Ce destinatii au ales FOTO

Palatul Kensington anunta primul turneu regal al printului Harry 33 de ani) si al sotiei sale ducesa de Sussex Meghan Markle 36 de ani). Cei doi, care s-au intors recent din luna de miere, vor pleca in toamna in mai multe destinatii dezvaluite de reprezentantii casei regale britanice.

De ce a stat Meghan Markle in spatele Ducesei de Cambridge la prima aparitie la balconul regal?

Sambata trecuta, in Londra, s-a sarbatorit Trooping the Colour, un eveniment care o aniverseaza pe Regina Elisabeta a II-a. Si, ca-n fiecare an, festivitatile au culminat cu aparitia familiei regale la balconul de la Palatul Buckingham. Aparitia de anul acesta a fost, insa, usor diferita, avand in vedere ca Meghan Markle a avut ocazia sa-si faca debutul la balconul regal.

Este oficial! Anuntul facut de palatul Kensington in legatura cu printul Harry si Meghan Markle

Palatul Kensington anunta primul turneu regal al printului Harry impreuna cu Meghan Markle. Cei doi vor merge in Australia, Fiji, Tonga si Noua Zeelanda, a anuntat palatul Kensington. Meghan a dezvaluit.

Moment amuzant cu Meghan Markle si printul Harry! Nu e usor sa fii prezenta noua la palat... (VIDEO)

Moment amuzant surprins in timpul evenimentului Trooping the Colour. Meghan Markle a fost pusa in dificultate de o cutuma regala. Ea voia sa se sincronizeze cu restul familiei regale si sa faca impreuna o.

Printul Harry si Meghan Markle s-au certat in public. Discutiile au avut loc de fata cu membrii familiei regale

Ducele si Ducesa de Sussexau participat la Trooping the Colour, unde au salutat multimea de la balconul regal, impreuna cu ceilalti membri ai familiei regale. Fotografii care au fost la fata.

Cum se inteleg, de fapt, Kate si cumnata ei Meghan Markle? Specialistii spun ca e aceeasi relatie ca intre Diana si Sarah Ferguson

In timpul interviului de logodna, Meghan marturisea ca William si Kate au fost de real ajutor in a intelege noua ei viata alaturi de printul Harry. Si chiar daca nu a vorbit vadit despre.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )