Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gafa de proportii a postului HBO. Viitorul episod din Game of Thrones, difuzat in Spania

România Liberă România Liberă,
Gafa de proportii a postului HBO. Viitorul episod din Game of Thrones, difuzat in Spania

Postul HBO a difuzat, din greseala, cel mai recent episod din sezonul sapte al Game of Thrones, in Spania, cu o saptamana inainte de data programarii oficiale. continuă pe România Liberă

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro.

GAME of THRONES sezonul 7 EPISODUL 6. O noua gafa a HBO. Episodul 6 din sezonul 7 al Game of Thrones, disponibil cu patru zile inainte de premiera oficiala

GAME of THRONES sezonul 7 EPISODUL 6. HBO face gafa dupa gafa. Dupa ce au cazut victima hackerilor, iar un partener a permis vizionarea unui episod din sezonul 7 in avans, situatia pare sa se fi.

O noua gafa a HBO. Episodul 6 din sezonul 7 al Game of Thrones, disponibil cu patru zile inainte de premiera oficiala

HBO face gafa dupa gafa. Dupa ce au cazut victima hackerilor, iar un partener a permis vizionarea unui episod din sezonul 7 in avans, situatia pare sa se fi repetat. Timp de mai bine o ora, pe HBO Spani.

Patru persoane suspectate de publicarea unui episod nelansat din Game of Thrones au fost arestate

Patru persoane suspectate de publicarea unui episod nelansat din serialul de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, difuzat de HBO, au fost arestate, luni, in India, informeaza bbc. com.

Caru' cu vedete:Actor din Game of Thrones: Nici postasul nu-mi mai vorbeste;Tom Cruise s-a accidentat in timpul unei cascadorii;Chef Scarlatescu a topit kilogramele ca prin minune, iar acum are mana buna la femei

Doinita Oancea le ataca pe divele care se botoxeaza si se buzeaza. Doinita Oancea este una din putinele persoane publice de la noi care se declara ferm in. Dan Teodorescu a mers la farmacie sa isi cumpere plasturi, insa a avut parte de o experienta uimitoare. M-au ros papucii in Vama. M-am dus la.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )