Libnet.ro
UNICEF

06:45

O noua gafa a HBO. Episodul 6 din sezonul 7 al Game of Thrones, disponibil cu patru zile inainte de premiera oficiala

Antena3 Antena3,
O noua gafa a HBO. Episodul 6 din sezonul 7 al Game of Thrones, disponibil cu patru zile inainte de premiera oficiala

HBO face gafa dupa gafa. Dupa ce au cazut victima hackerilor, iar un partener a permis vizionarea unui episod din sezonul 7 in avans, situatia pare sa se fi repetat. Timp de mai bine o ora, pe HBO Spani. continuă pe Antena3

GAME of THRONES sezonul 7 EPISODUL 6. O noua gafa a HBO. Episodul 6 din sezonul 7 al Game of Thrones, disponibil cu patru zile inainte de premiera oficiala

GAME of THRONES sezonul 7 EPISODUL 6. HBO face gafa dupa gafa. Dupa ce au cazut victima hackerilor, iar un partener a permis vizionarea unui episod din sezonul 7 in avans, situatia pare sa se fi.

URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 EPISODUL 5. Cand si unde poti vedea episodul cinci din sezonul al saptelea

Seria vestilor bune sau proaste, dupa caz, continua pentru fanii serialului Game of Thrones. Dupa ce HBO a fost victima unui atac cibernetic, apoi saptamana.

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )