Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

România Liberă România Liberă,
Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a in. continuă pe România Liberă

Primetime Emmy 2019 - Game of Thrones si Fleabag, marile castigatoare. HBO si Netflix, cele mai multe trofee

Serialele Game of Thrones si Fleabag au fost, duminica seara, marile casigatoare la gala de decernare a premiilor Primetime Emmy, acordate de Television Academy, unde HBO si Netflix s-au impus din punct de vedere al numarului de trofee primite, potrivit The Hollywood Reporter.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

Cum sa prepari acasa cea mai sanatoasa cafea

Desi foarte populara, cafeaua preparata la ibric poate creste colesterolul, din cauza zatului. Cea mai buna modalitate de preparare e la filtru sau espressor. iNMORMANTAREA celei mai indragite cantarete d.

Aproape 2.000 de porci vor fi omorati la cea mai mare ferma de suine din Vaslui. Cand va incepe masacrul cauzat de pesta porcina

Cea mai mare ferma de porci din judetul Vaslui va ramane fara jumatate dintre animalele din exploatatie, dupa ce autoritatile au descoperit un focar de pesta porcina africana. Aproape 2. 000 de porci, toate capetele din sectorul de ingrasare, acolo unde a fost confirmat virusul, vor fi ucise.

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de sodiu. Cea mai buna metoda naturala de albire

Hainele albe reprezinta intotdeauna o problema. De asemenea, e greu si sa le readuci stralucirea odata ce ai inceput sa porti un astfel de articol. Ai mai jos un truc pentru a-ti face rufele albe si imaculate, la a carui baza sta bicarbonatul de sodiu. Medota este naturala. Rufe albe si imaculate cu bicarbonat de .

OMS: Scumpirea tigarilor, cea mai importanta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor este cea mai importanta masura, care determina renuntarea la fumat, dar previne si inceperea sa in cazul copiilor, a declarat marti Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a.

OMS: Scumpirea tigarilor e cea mai eficienta masura pentru renuntarea la fumat

Scumpirea tigarilor, prin aplicarea unor taxe mai mari, este cea mai importanta masura care determina renuntarea la fumat si previne initierea fumatului la copii, a declarat, marti, Miljana Grbic, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, in cadrul unei conferinte la Bucuresti.

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )