Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gala de decernare a Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Gala de decernare a Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Recording Academy, asociatia americana a profesionistilor din industria muzicala, a decis amanarea, din cauza pandemiei de COVID-19, a ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy, cele mai prestigioase trofee din industria muzicala americana, programata initial la data de 31 ianuarie, la Los Angeles. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Premiile Grammy 2021 au fost amanate din cauza preocuparilor legate de coronavirus, spun organizator.

Fondurile suverane si-au redus investitiile in imobiliare in 2020 din cauza pandemiei si a Brexitului

Fondurile suverane de investitii au evitat spatiile de birouri si hotelurile in 2020, investitiile lor in imobiliare coborand la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza pandemiei de coronavirus si a Brexitului, transmite Reuters.

Ministrul britanic al Educatiei: Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an din cauza pandemiei

Potrivit ministrului britanic al Educatiei, Gavin Williamson, elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. in schimb, vor primi note in urma evaluarii facute de.

Recensamantul populatiei a fost amanat. Din cauza pandemiei, va avea loc in 2022

Recensamantul populatiei din Romania, care trebuia sa se desfasoare in februarie 2021, va fi amanat pana in2022, din cauza riscurilor pe care le presupune colectarea de informatii la domiciliu, in.

Turismul in Romania a scazut la jumatate din cauza pandemiei

Numarul turistilor in Romania a scazut la mai putin de jumatate pe parcursul anului 2020 comparativ .

Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Dupa un sezon de mare succes la Glasgow Rangers, echipa din Scotia, s-a aflat cum a ratat Ianis Hagi un contract de 15 milioane de euro. Mai mult, banii au fost pierduti din cauza tatalui sau. Ianis Hagi a pierdut 15 milioane de euro Fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de .

DIN CAUZA NOII VARIANTE A VIRUSULUI SARS - COV-2 Danemarca isi inchide frontierele pentru sud-africani

Danemarca isi va inchide frontierele pentru cetatenii sud-africani din cauza circulatiei in aceasta tara a unei noi variante a virusului SARS-CoV-2, au anuntat autoritatile daneze marti seara.

Circulatia feroviara este intrerupta pe Valea Oltului, din cauza aluviunilor. Locomotiva si un vagon al unui tren au deraiat intre Calimanesti si Brezoi, fara a fi inregistrate victime

CFR Calatori informeaza ca traficul feroviar este intrerupt intre Calimanesti si Cozia pe ambele fire de circulatie din cauza precipitatiilor abundente cazute azi noapte si a aluviunilor care au afectat terasamentul caii ferate. Locomotiva si un vagon al unui tren au deraiat intre localitatile Calimanesti si Brezoi, fara a fi inregistrate victime. Se actioneaza pentru degajarea arborilor, anunta infotrafic. CFR Infrastructura spune ca din cauza grohotisului depus si a terasamentului spalat de torenti, a fost inchis si firul II de circulatie, incepand cu ora 7:00. Deraierea s-a produs in jurul orei 3.

Artistul roman care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a intamplat intre cei doi

Un artist roman a pierdut tot din cauza celebrului cantaret de manele. Ce s-a intampla intre acesta si actualul concurent de la Survivor? Unde s-au intalnit acestia pentru prima data si de la ce a pornit scandalul intre ei? Artistul roman care si-a ratat cariera din cauza lui Jador Hamude si-a ratat cariera din cauza .

Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost and exagerat and in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )