Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost and exagerat and in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat; experti in sanatate il contrazic

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost exagerat in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350. 000, transmite dpa.

Donald Trump sustine ca numarul deceselor provocate de COVID-19 in SUA a fost exagerat: Cum au reactionat expertii americani din domeniul sanatatii

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump sustine ca numarul deceselor asociate COVID-19 de pe teritoriul american a fost exagerat . ) din cauza metodei ridicole de determinare. Comentariul publicat pe.

Marea Britanie, peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19. Numarul deceselor a depasit pragul de 75.000. Guvernul se gandeste la noi restrictii

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75. Autoritatile au anuntat 54. 990 de contaminari pentru ultimele 24 de ore si 454 de decese.

Interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc

Pandemia de coronavirus a afectat grav transportul aerian din intreaga lume, multe dintre companii fiind nevoite sa ia masuri riguroase pentru limitarea raspandirii coronavirusului. De curand, au fost puse interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc?! Interdictii in timpul zborului cu avionul Daca multe dintre companiile aeriene au .

40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Patruzeci de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza coronavirusului au fost decorate postum in Franta.

Numarul romanilor din strainatate infectati cu COVID-19 ramane acelasi

Numarul romanilor din afara tarii confirmati cu noul coronavirus ramane la 7. 063, iar cel al decesel.

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul .

Oana Roman, necaz chiar de Revelion. Vedeta nu a mai putut dormi din cauza asta

Oana Roman nu a intrat deloc bine in noul an. Vedeta a avut parte de momente grele chiar in seara de Revelion. Ce s-a intamplat cu cunoscuta fosta prezentatoare de televiziune in seara dintre ani? Nu a putut dormi deloc din cauza aceasta. Oana Roman a calcat cu stangul in Noul An. Ce a patit .

Haos pe Transalpina si la Ranca din cauza aglomeratiei. A fost un sir de masini parcate de opt kilometri

Mii de masini au ramas blocate in weekend pe cea mai inalta sosea din Romania, Transalpina, din cauza aglomeratiei din zona montana Ranca, judetul Gorj. Statiunea a fost arhiplina si nu au mai existat locuri de parcare.

Cleber Arado, fost idol al echipei Coritiba, a murit la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Brazilianul Cleber Arado, fostul idol al echipei de fotbal Coritiba la finele anilor 90, a murit sambata, la varsta de 48 ani, fiind victima noului coronavirus, a anuntat clubul din statul brazilian Parana, citat de EFE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )