Libnet.ro
UNICEF

15:00

Turismul in Romania a scazut la jumatate din cauza pandemiei

România Liberă România Liberă,
Turismul in Romania a scazut la jumatate din cauza pandemiei

Numarul turistilor in Romania a scazut la mai putin de jumatate pe parcursul anului 2020 comparativ . continuă pe România Liberă

Fondurile suverane si-au redus investitiile in imobiliare in 2020 din cauza pandemiei si a Brexitului

Fondurile suverane de investitii au evitat spatiile de birouri si hotelurile in 2020, investitiile lor in imobiliare coborand la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, din cauza pandemiei de coronavirus si a Brexitului, transmite Reuters.

Recensamantul populatiei a fost amanat. Din cauza pandemiei, va avea loc in 2022

Recensamantul populatiei din Romania, care trebuia sa se desfasoare in februarie 2021, va fi amanat pana in2022, din cauza riscurilor pe care le presupune colectarea de informatii la domiciliu, in.

Ministrul britanic al Educatiei: Elevii din Marea Britanie nu vor sustine examene in acest an din cauza pandemiei

Potrivit ministrului britanic al Educatiei, Gavin Williamson, elevii din Anglia nu vor sustine examene formale in acest an, din cauza pandemiei de coronavirus. in schimb, vor primi note in urma evaluarii facute de.

Gala Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Premiile Grammy 2021 au fost amanate din cauza preocuparilor legate de coronavirus, spun organizator.

Gala de decernare a Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Recording Academy, asociatia americana a profesionistilor din industria muzicala, a decis amanarea, din cauza pandemiei de COVID-19, a ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy, cele mai prestigioase trofee din industria muzicala americana, programata initial la data de 31 ianuarie, la Los Angeles.

Romania se confrunta cu un alt dezastru. Locul pierdut in Europa care ne facea o putere in lume

2020 a fost un an dificil pentru Romania nu doar din cauza pandemiei. Bilantul de pana acum arata negativ la un capitol cheie. Cand vine vorba de agricultura, prin sisteme automatizate,.

Pandemia a dus piata auto britanica la cel mai scazut nivel din ultimii 29 de ani. Modelul Ford Puma produs la Craiova a prins top 10 la vanzari

In Marea Britanie s-au inmatriculat 1,63 milioane de masini noi anul trecut, piata fiind la cel mai scazut nivel de dupa 1992 din cauza restrictiilor legate de pandemie si a faptului ca o perioada showroom-urile au fost inchise. Mai mult, scaderea anuala de 29% este cea mai mare inregistrata de piata auto din Regatul Unit din 1943 incoace.

Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost and exagerat and in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350.

SUA: Trump spune ca numarul deceselor din cauza epidemiei a fost exagerat; experti in sanatate il contrazic

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca numarul deceselor din cauza coronavirusului a fost exagerat in Statele Unite, tara confruntata cu un nou record de infectari si unde bilantul victimelor a trecut de 350. 000, transmite dpa.

Belgia va primi jumatate din dozele de vaccin Pfizer, din totalul comandat pentru ianuarie

Belgia nu va primi decat jumatate din dozele de vaccin Pfizer pe care ea le-a comandat pentru luna ianuarie, din cauza unei dificultati logistice aparute luna trecuta, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )