Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei mai buni comunicatori din economie in 2013, premiati la Gala Wall-Street.ro: cine a luat trofeul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai buni comunicatori din economie in 2013, premiati la Gala Wall-Street.ro: cine a luat trofeul

Ionut Dumitru 33 ani) a castigat premiul pentru Cel mai bun comunicator din economie acordat noii generatii de manageri din business-ul romanesc. continuă pe Wall-Street Ro

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de .

Cei mai frumosi hunedoreni: cine sunt premiantii Zilei nationale a Romaniei

Initiatorii proiectului Premiantii fara premii ii invita pe hunedoreni, sambata, sa ii cunoasca pe eroii unei editii speciale a campaniei civice prin care sunt recompensati simbolic oamenii care pot reprezenta modele pentru cei din jurul lor.

Concluzie surprinzatoare: in ce zi si la ce ora suntem cei mai eficienti la locul de munca

Greu de crezut, dar o cercetare facuta de Microsoft Office a scos la iveala ca dam randament maxim la serviciu intr-o zi in care multi si-ar dori sa mai leneveasca in pat.

Marirea si decaderea unuia din cei mai bogati focsaneni din perioada interbelica

Constantin T. Tatovici a fost un negustor focsanean si mare proprietar agricol cu suprafete intinse de terenuri la Rastoaca si, conform Bibliografiei Romanesti, un fin intelectual, doctor in drept cu lucrari publicate in limba franceza.

Mariana Campeanu: 500.000 dintre cei mai saraci copii beneficiaza de majorarea alocatiei de sprijin

Proiectul de buget pentru 2014 are in vedere faptul ca alocatia de sprijin pentru familiile cu mai multi copii a fost marita cu 30%, beneficiari fiind peste 500. 000 de copii din cele mai sarace familii, a declarat ieri, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa sedinta comuna a comisiilor de munca din Parlament, relateaza Agerpres.

Subiectele zilei: China intra in Europa pe usa din Est; Programarile la doctor si operatiile, amanate de greva din Sanatate; Cum s-a distrus una dintre cele mai vechi industrii din Romania

Ziua judecatii pentru penalii cu gulere albe. Inalta Curte judeca trei fosti ministri, un deputat si un fost procuror. Pana acum, cei mai multi dintre ei au primit ani grei de inchisoare. Un milion de euro pentru festivitatea de 1 Decembrie. Parada de lux din buget de criza. De Ziua Nationala a Romaniei se anunta cea mai mare defilare din 1990 si pana in prezent.

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ceea ce priveste folosirea antibioticelor

000 de vieti si 1,5 miliarde de euro se pierd anual din cauza rezistentei la antimicrobiene. Cu ocazia celei de-a sasea editii a Zilei europene a informarii cu privire la antibiotice, peste 40 de tari au desfasurat, in saptamana 1824 noiembrie, actiuni de promovare a utilizarii prudente a antibioticelor, sub sloganul Toata lumea este responsabila. Campania din acest an a fost lansata printr-o serie de evenimente la Bruxelles. Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa.

Topul celor mai triste filme din istorie: Titanic, pe primul loc

Filmul Titanic, regizat de James Cameron, care a fost lansat in urma cu 16 ani, s-a situat pe primul loc in topul celor mai triste productii hollywoodiene din toate timpurile. Filmul, aparut in 1997, in care actorii Kate Winslet si Leonardo DiCaprio joaca rolurile principale, se situeaza pe primul loc intr-un sondaj britanic al celor mai dureroase filme, obtinand 24% din voturi, informeaza contactmusic. com, citat de Mediafax. Pe locul al doilea se afla pelicula Mizerabilii/ Les Miserables, iar pe locul al treilea, filmul de animatie Bambi.

Letonia este in DOLIU NATIONAL, in urma celei mai mari tragedii din anii 90 incoace

Letonia era in doliu sambata, dupa surparea unui supermarket la Riga care s-a soldat cu peste 50 de morti, cea mai grava catastrofa care a avut loc in aceasta mica tara baltica de la redobandirea.

Cu cat esti mai prost, cu atat te crezi mai destept

Psihologii au demonstrat ca oamenii nu sunt foarte buni cunoscatori ai propriilor abilitati. De la simtul umorului pana la cunostintele gramaticale, oamenii sunt cei mai prosti evaluatori ai capacitatilor lor.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )