Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un galatean declarat mort acum 19 ani traieste si e internat la Socola

B1 B1,
Un galatean declarat mort acum 19 ani traieste si e internat la Socola

Un barbat de 39 de ani din Galati a disparut in 1999, iar autoritatile l-au declarat decedat, crezand ca a fost victima unui accident. in tot acest timp, barbatul era internat la Institutul de Boli Psihice. continuă pe B1

Un barbat din Galati declarat mort n urma cu 19 ani traieste si este internat la Psihiatrie, la Socola

Un barbat in varsta de 58 de ani, declarat mort in urma cu 19 ani, traieste si este internat la Institutul de Psihiatrie Socola, totul fiind scos la iveala de reprezentantii unitatii medicale, atunci cand au incercat sa clarifice situatia bolnavului, pentru a deconta cheltuielile de intretinere, relateaza Mediafax.

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasis.

O tanara de 19 ani care gonea DROGATA prin centrul Capitalei, prinsa de politisti (FOTO)

O tanara de 19 ani care se afla sub influenta drogurilor a fost prinsa vineri seara de politisti, in timp ce gonea pe Splaiul Unirii, in Bucuresti. Potrivit Brigazii Rutiere, tanara conducea in jurul.

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa de politistii din Capitala

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise.

VIDEO Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise limita de viteza, iar la testarea cu aparatul Drugtest rezultatul a fost pozitiv pentru consum de doua substante.

Cine este tanara de 19 ani prinsa sub influenta drogurilor la volan

O tanara de 19 ani a fost prinsa drogata la volan in timp ce gonea cu viteza pe strazile Capitalei. Potrivit unor surse, ar fi fata unui primar. Cursa ei s-a terminat la politie. Agentii au oprit-o dupa.

Caz incredibil la Galati. Un barbat declarat mort si ingropat in urma cu 20 de ani a fost reinviat pe cale judecatoreasca

Un barbat de 39 de ani din Galati a disparut in 1999, iar autoritatile l-au declarat decedat, dupa ce l-au identificat ca fiind victima unui accident de tren. in realitate, barbatul a fost internat in tot acest timp la Institutul de Boli Psihice Socola din Iasi, iar dupa 15 ani reprezentantii institutului au reusit sa demonstreze ca mortul este, de fapt, viu.

Ce oportunitati ofera tehnologia viitorului

PowerNet, companie cu capital integral romanesc, a sarbatorit 19 ani de la infiintare, timp in care a reusit sa obtina o mare vizibilitate in domeniile de externalizare a serviciilor si integrarea solutiilor IT, concurand cu succes marile firme internationale, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre de Powernet.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )