Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise limita de viteza, iar la testarea cu aparatul Drugtest rezultatul a fost pozitiv pentru consum de doua substante. continuă pe Adevărul

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasis.

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa de politistii din Capitala

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise.

O tanara de 19 ani care gonea DROGATA prin centrul Capitalei, prinsa de politisti (FOTO)

O tanara de 19 ani care se afla sub influenta drogurilor a fost prinsa vineri seara de politisti, in timp ce gonea pe Splaiul Unirii, in Bucuresti. Potrivit Brigazii Rutiere, tanara conducea in jurul.

Ministerul Sanatatii: O fetita de 8 ani care are nevoie de urgenta de transplant pulmonar va fi tratata n Ungaria

Ministerul Sanatatii a primit un raspuns favorabil din partea Ungariei in cazul fetitei in varsta de 8 ani care are nevoie de un transplant pulmonar in regim de urgenta, a anuntat vineri institutia condusa de Sorina Pintea. Singurul spital acreditat pentru transplant pulmonar in Romania este Spitalul Sf. Maria din Bucuresti, acreditat in 2016, unde primele si singurele doua transplanturi s-au facut abia la doi ani dupa acreditare, in primavara lui 2018.

Soferii prinsi sub influenta alcoolului se vor putea urca la volan de a doua zi. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Soferii depistati sub influenta alcoolului si-ar putea pastra dreptul de a conduce, daca vor fi de acord sa isi monteze pe masina un dispozitiv care in viitor sa depisteze daca se mai urca bauti la.

Politistii din Bucuresti au oprit o masina care depasise viteza legala. Si-au facut cruce cand au vazut cine era la volan

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasis.

Ce oportunitati ofera tehnologia viitorului

PowerNet, companie cu capital integral romanesc, a sarbatorit 19 ani de la infiintare, timp in care a reusit sa obtina o mare vizibilitate in domeniile de externalizare a serviciilor si integrarea solutiilor IT, concurand cu succes marile firme internationale, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre de Powernet.

Pustiul de 10 ani care si-a salvat familia din flacari. Incendiul a lasat zeci de oameni pe drumuri

Un foc devastator a lasat 70 de oameni pe drumuri si a lasat si cateva victime in urma. Un baiat de numai 10 ani a reusit sa-si salveze mama si pe un var in varsta de numai doi ani din flacari, scrie li.

Povestea medicului n vrsta de 106 ani care nu are de gnd sa se opreasca/ De multe ori oamenii ma ntreaba cum de am trait att de mult si eu le zic: Asta e doar noroc, nimic altceva

Dincolo de longevitate, ceea ce il diferentiaza pe Frankland este claritatea mintii sale. Acum scrie o lucrare despre modul in care a fost descoperita penicilina cu Fleming. De multe ori oamenii ma intreaba cum de am trait atat de mult si eu le zic: Asta e doar noroc, nimic altceva, spune medicul, potrivitCNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )