Libnet.ro
UNICEF

07:00

Galatenii care au urmarit eclipsa partiala de soare, dezamagiti de vreme

Adevărul Adevărul,
Galatenii care au urmarit eclipsa partiala de soare, dezamagiti de vreme

Sute de galateni care au vrut sa urmareasca astazi spectacolul oferit de soare au ramas dezamagiti de vremea inchisa. Telescoapele Observatorului Astronomic de la malul Dunarii nu au reusit sa patrunda prin norii care au acoperit soarele in timpul eclipsei. continuă pe Adevărul

Eclipsa partiala de soare va fi observata vineri si in Hunedoara. Acoperirea va atinge gradul maxim la ora 11:51

O eclipsa partiala de soare va putea fi observata vineri intre orele 10:45 si 13:05 pe teritoriul Romaniei, potrivit cercetatorului Adrian Sonka, de la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu. Eclipsa va putea fi observata si in judetul Hunedoara.

Romanii din Brasov care au creat o harta pe care vezi cand trebuie sa te uiti pe cer ca sa vezi eclipsa partiala de soare

O echipa de romani au pregatit o aplicatie speciala pentru eclipsa partiala de vineri, de la ora 10. Astfel, cu ajutorul unor harti interactive, putem vedea ora exacta in care putem privi eclipsa oriunde pe glob.

Eclipsa partiala de Soare, asa cum a fost vazuta de romani pe retelele sociale

Eclipsa de Soare a trecut, iar romanii au putut sa admire timp de cateva minute disparitie a 40-55% din astru. Unii dintre acestia au publicat imaginile pe conturile lor de Instagram.

Eclipsa partiala de Soare din 20 martie. Ce vom putea vedea din Romania

Pe 20 martie vom putea vedea de pe teritoriul Romaniei o eclipsa partiala de Soare. Aceasta este prima eclipsa a anului 2015, care va putea fi observata in faza partiala din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. in nordul extrem eclipsa de Soare va fi una totala. O eclipsa de Soare se produce atunci cand [].

Eclipsa partiala de Soare la momentul echinoctiului de primavara, un spectacol astronomic rar

O eclipsa partiala de Soare, in timpul careia Luna va acoperi peste jumatate din discul astrului, va putea fi observata si din Bucuresti, vineri, intre orele 10. 48 si 13. 04, fiind un fenomen astronomic.

URMARITI LIVE! Eclipsa de Soare: RELIGIE, STIINTA, ASTROLOGIE. Fenomenul astronomic al anului care va fi privit SUTE de MILIOANE de oameni

Astazi va fi eclipsa partiala de soare, vizibila din Romania timp de doua ore si 20 de minute. in Capitala, fenomenul va incepe la 10 si 48 de minute si se va incheia dupa ora.

Eclipsa de Soare, RELIGIE, STIINTA, ASTROLOGIE. Fenomenul astronomic al anului care va fi privit SUTE de MILIOANE de oameni

Astazi va fi eclipsa partiala de soare, vizibila din Romania timp de doua ore si 20 de minute. in Capitala, fenomenul va incepe la 10 si 48 de minute si se va incheia dupa ora 13. Daca vremea va tine cu.

De unde pot observa pitestenii cel mai bine eclipsa partiala de soare

Pentru Pitesti, eclipsa partiala va avea un grad de acoperire a Soarelui de aproximativ 45,77% magnitudine 55,3%) ceea ce inseamna ca, pentru privitori, aproximativjumatate din discul solar va fi acoperit de umbra Lunii. Fenomenul poate fiobservat si de la Muzeul Judetean Arges.

Eclipsa partiala de soare in Romania. Cum sa-ti protejezi ochii daca vrei sa o observi sau sa o fotografiezi

Vineri, 20 martie, are loc prima eclipsa totala de soare din 2015, in regiunea Norvegiei si a Insulelor Feroe, vizibila partial si in restul Europei, nord estul Asiei si vestul Africii si in Romania. Aceasta.

Meteorologii AVERTIZEAZA ca vor fi SCHIMBARI CLIMATICE dupa eclipsa de Soare, de astazi

Eclipsa partiala de Soare, vizibila si de la noi din tara, s-ar putea sa produca mai multe schimbari climatice, avertizeaza oamenii de stiinta brtianici. Meteorologii din Marea Britanie considera ca eclipsa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )