Libnet.ro
UNICEF

05:00

Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piata, conform unei autoritati importante din SUA

Playtech Playtech,
Galaxy S8 este cel mai bun telefon de pe piata, conform unei autoritati importante din SUA

Galaxy S8 si Galaxy S8+ tocmai au fost certificate de catre Consumer Review ca fiind cele mai bune telefoane de pe piata la ora actuala. Oautoritate importanta de certificare a calitatii smartphone-urilor pornind de la experientele descrise de utilizatori cu acele dispozitive a publicat de curand cel mai nou top al sau de mobile. Acel []. continuă pe Playtech

PSD si prietenii rusilor. Sputnik vrea premier in Romania: Ana Birchall va fi cel mai bun premier dupa Adrian Nastase

In contextul crizei politice din Romania, agentia rusa de stiri Sputnik a anuntat cea mai probabila varianta de prim-ministru spunand ca este un om de partid cu experinta ca demnitar si cu recunoastere internationala, adaugand ca este vorba de o femeie. In prima parte a materialului, oficiosul Kremlinului trece in revista calitatile lui Carmen Dan, Olgutei Vasilescu si Rovanei Plumb, apreciindu-le constiinciozitatea in indeplinirea dificilelor atributii ministeriale, scrie info-sud-est. ro.

Micile distractii ale cateilor. Cum poate fi tinut ocupat cel mai bun prieten al omului (VIDEO)

Viata de caine poate fi foarte interesanta si distractiva. Cel putin asa ne da de inteles un patruped simpatic care a primit un cadou foarte special din partea stapanilor sai: un dispozitiv ca.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu este de competenta mea sa vorbesc despre evolutiile guvernamentale. Liviu Dragnea este cel mai in masura

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate face evaluari ale evolutiilor guvernamentale, cel mai in masura sa faca acest lucru fiind seful PSD, Liviu Dragnea.

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

IMAGINEA ZILEI: Cel mai bun ministru al lui Dragnea, cu mainile in buzunare intr-un lan de orzoaica din Teleorman (FOTO)

Perierea sefului atinge cote staliniste in partidul lui Liviu Dragnea. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, si-a publicat pe site-ul ministerului poze de la demararea operatiunilor de recoltare la orz si.

E un foarte mare antrenor. Mitica Dragomir SURPRINDE. Care este cel mai selectioner pentru Natioana Romaniei

Infrangerea Romaniei in Polonia si pierderea sanselor de calificare la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia i-au facut pe multi sa se gandeasca in ceea ce priveste situatia.

Certinvest BET-FI Index, cel mai rentabil dintre fondurile de investitii

Titlurile fondului Certinvest BET-FI Index, care s-au apreciat cu 0,64% in perioada 2-12 iunie, au avut cea mai mare rentabilitate dintre toate fondurile de investitii analizate, raportata la moneda euro.

Un pin din SUA, cu varsta de 5.067 de ani, cel mai longeviv organism de pe planeta datat cu exactitate

O echipa de cercetatori din Statele Unite tine o evidenta, numita Lista Vechimii, in care sunt mentionati arborii stravechi datati in mod oficial. Printre acestia se numara un smochin din Sri Lanka, ce are cel putin 2. 222 de ani, un chiparos patagonez din Chile, de 3. 627 de ani, la fel de vechi ca monumentul Stonehenge. Insa, cel mai batran copac de pe lista, un pin apartinand aceleiasi specii, Pinus longaeva, din aceeasi zona, are, conform datarilor, 5. 067 de ani, fiind in viata pe vremea cand egiptenii din Antichitate au inceput sa ridice piramidele.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Cum a scapat de POLITIE cel mai BATRAN dealer de HEROINA! Are 81 de ani si isi tinea marfa in carja

Cel mai in varsta dealer de heroina este Albert Maycock, are nu mai putin de 81 de ani si locuieste in Marea Britanie. Creativ din fire, barbatul isi tinea marfa fie in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )