Libnet.ro
UNICEF

15:00

Galaxy Note 8 are cea mai buna camera, la fel ca iPhone 8 Plus

Playtech Playtech,
Galaxy Note 8 are cea mai buna camera, la fel ca iPhone 8 Plus

La aproximativ o saptamana dupa ce am avut confirmarea ca iPhone 8 Plus are cea mai buna camera pe un telefon, Galaxy Note 8 se pare ca nu e departe. Deja de cativa ani, cei de la DxOMark fac o treaba foarte buna cand vine vorba de teste pentru performanta foto/video a smartphone-urilor actuale. Rezultatele []. continuă pe Playtech

iPhone 8 Plus are cea mai buna baterie de pe un smartphone de top

Cei de la Apple au facut o treaba foarte buna cu noile telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus, chiar daca nu se mai vand la fel de bine ca inainte, din cauza iminentului iPhone X. Au trecut deja cateva saptamani de cand s-au livrat primele exemplare de iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar [].

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil bifeaza in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia data publicitatii de ATP.

ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 77

Marius Copil a urcat sase locuri in ierarhia ATP, jucatorul nostru aflandu-se in aceasta saptamana pe pozitia 77, cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Rafael Nadal, acesta fiind urmat de Roger Federer si de Andy Murray.

Pietele europene au incheiat cea mai buna luna din 2017

Bursele din Europa au cres and 172;cut vineri, in ultima zi de tranzactionare din septembrie, incheind cea mai buna luna din anul curent, in baza unor date economice pozitive.

Bancul zilei: Cea mai buna explicatie

- Nu va suparati, cum ajung la gara? - Tineti drumu' asta, treceti de ultima casa, apoi traversati paduricea si peste un kilometru ati ajuns. - Da'.

Alin Teodorescu: PSD a devenit partid de dreapta si are cea mai proasta guvernare din istoria sa. Dragnea pozeaza precum Putin la pescuit. Ponta nu mai are nicio sansa

A fost ani de zile in anticamera Puterii. Considerat un apropiat al fostului premier Adrian Nastase, al carui sef de cancelarie a fost pe vremea mandatului acestuia de premier, dar si una din eminentele cenus.

Turcia are cea mai tanara populatie din Europa

Turcia este tara europeana cu cea mai tanara populatie, doar 8,3% dintre cetatenii turci fiind varstnici, scrie ziarul turc Milliyet, citat de Rador. Din populatia de 79,8 milioane de persoane cat erau inregistrate in 2016, 6,6 milioane de persoane aveau varsta de peste 65 de ani.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

Cum arata si unde se afla cea mai scumpa casa din Bucuresti - FOTO

Are 15 camere, aproape 2. 000 de metri patrati si se afla unde altundeva decat in cea mai scumpa zona a Capitalei: cartierul Dorobanti. Vila este construita intr-un stil architectural.

Dumitru Chiritescu, profesor universitar: Depopularea este cea mai mare problema a Romaniei in acest moment

Profesorul de economie Dumitru Chiritescu a afirmat duminica, la Craiova, unde a sustinut conferinta cu tema Depopularea Romaniei - cauze si efecte, ca fenomenul depopularii este cea mai mare problema pe care o are Romania in acest moment, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )