Libnet.ro
UNICEF

13:46

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Online Sport Online Sport,
Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil bifeaza in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia data publicitatii de ATP. continuă pe Online Sport

ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 77

Marius Copil a urcat sase locuri in ierarhia ATP, jucatorul nostru aflandu-se in aceasta saptamana pe pozitia 77, cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Rafael Nadal, acesta fiind urmat de Roger Federer si de Andy Murray.

Pietele europene au incheiat cea mai buna luna din 2017

Bursele din Europa au cres and 172;cut vineri, in ultima zi de tranzactionare din septembrie, incheind cea mai buna luna din anul curent, in baza unor date economice pozitive.

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est).

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

Cum arata si unde se afla cea mai scumpa casa din Bucuresti - FOTO

Are 15 camere, aproape 2. 000 de metri patrati si se afla unde altundeva decat in cea mai scumpa zona a Capitalei: cartierul Dorobanti. Vila este construita intr-un stil architectural.

Turcia are cea mai tanara populatie din Europa

Turcia este tara europeana cu cea mai tanara populatie, doar 8,3% dintre cetatenii turci fiind varstnici, scrie ziarul turc Milliyet, citat de Rador. Din populatia de 79,8 milioane de persoane cat erau inregistrate in 2016, 6,6 milioane de persoane aveau varsta de peste 65 de ani.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Biserica reformata din Floresti, cea mai mare comuna din Romania, a fost inaugurata, astazi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, al carui guvern a finantat 65% din costurile cladirii, adica 3,5 milioane de lei. Ede Abos, arhitectul care a proiectat cladirea, a povestit pentru Adevarul de ce este biserica unica in Romania.

Alin Teodorescu: PSD a devenit partid de dreapta si are cea mai proasta guvernare din istoria sa. Dragnea pozeaza precum Putin la pescuit. Ponta nu mai are nicio sansa

A fost ani de zile in anticamera Puterii. Considerat un apropiat al fostului premier Adrian Nastase, al carui sef de cancelarie a fost pe vremea mandatului acestuia de premier, dar si una din eminentele cenus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )