Libnet.ro
UNICEF

16:45

Galaxy A5 si A3 Samsung si-a anuntat cele mai subtiri smartphone-uri [VIDEO]

Playtech Playtech,
Galaxy A5 si A3 Samsung si-a anuntat cele mai subtiri smartphone-uri [VIDEO]

Dupa ce a anuntat profituri in cadere libera pentru divizia sa de mobile, Samsung a facut publice doua noi smartphone-uri mid=range, Galaxy A5 si Galaxy A3. Cei de la Samsung nu au mai participat de mult in cursa pentru superlative absolute si nici acum nu fac o treaba foarte buna la acest capitol. Cu toate acestea, se mandresc totusi ca noile Galaxy A5 si Galaxy A3 sunt cele mai subtiri smartphone-uri ale lor iesite din uzinele companiei. Cu o constructie []. continuă pe Playtech

LG a prezentat ecranul cu cele mai subtiri margini de pe piata

LG tocmai a anuntat un ecran Full HD de 5,3 inci, ale carui margini de 0,7 milimetri sunt cele mai subtiri dintre toate smartphone-urile. Suntem deja obisnuiti cu design-urile inovatoare ale celor de la LG. Anul trecut, de exemplu, au prezentat ceea ce ei sustineau ca era primul ecranQuad-HD AH-IPS LCD. Acesta a fost ulterior implementat pe LG G3, unul dintre cele mai performante si mai bine vandute telefoane la acest moment. Acum coreenii se afiseaza cu inca o creatie [].

Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, vineri, situatia locurilor de munca disponibile in toata tara. Astfel, peste 17. 800 de posturi sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita.

Cele mai dificile alegeri. De ce a devenit locul trei o miza importanta

Pentru prima data in istoria alegerilor prezidentiale a devenit mai important decat pare la prima vedere cine ocupa locul trei dupa turul I. Clasamentul va fi stabilit duminica, 2 noiembrie. In mod normal, pozitia a treia nu prea conteaza la nici un scrutin prezidential, ea fiind importanta cel mult pentru palmaresul candidatului. De aceasta data insa, batalia pentru locul trei capata o miza extraordinara. Cateva necunoscute majore fac din scurtinul prezidential din noiembrie 2014 una dintre cele mai dificile competitii electorale de dupa 1990.

Cele mai noi tehnologii BMW disponibile in Romania: Night Vision ce recunoaste animale, noi aplicatii si parcare automata

BMW a prezentat la Bucuresti cateva dintre cele mai noi tehnologii disponibile pe modelele marcii, dintre care se remarca sistemul de vedere pe timp de noapte Night Vision cu functie Dynamic Light Spot spot dinamic de lumina), tehnologia de parcare automata, prin simpla apasare continua a unui buton, si compatibilitatea sistemului de infotainment cu tot mai multe aplicatii dedicate smartphone-urilor. De asemenea, importatorul local a prezentat la Bucuresti si modelul i3, cunoscut fiind faptul ca dealerul Automobile Bavaria va incepe sa repare si sa comercializeze masini electrice BMW in curand.

ANOFM: Peste 17.800 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 17. 800 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe oferte fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Caras-Severin, Bacau si Ialomita.

in ce zi a saptamanii poti cumpara cele mai ieftine bilete de avion

Cele mai bune oferte pentru biletele de avion se gasesc cu 24 de saptamani inainte de data plecarii, potrivit unui nou studiu. Pretul lor variaza si in functie de zilele saptamanii.

Specialistii avertizeaza: Cele mai mari ATACURI INFORMATICE se vor produce in urmatorii 10 ani

Cele mai mari atacuri informatice se vor produce in urmatorii 10 ani, au estimat cei mai multi dintre cei 1. 642 de specialisti din domeniul securitatii pe internet, intr-un chestionar intocmit de institutul.

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere.

Cele mai puternice cluburi de juniori din tara, prezente in week-end la competitia Crang Trophy

Timp de trei zile, de sambata si pana luni, inclusiv, cele mai bune echipe din Romania cu jucatori nascuti in 2005 isi dau intalnire la Buzau pentru cea de-a treia editie a Crang Trophy. Competitia, organizata de Clubul Sportiv Viitorul 2010 Buzau, se va disputa pe stadionul Gloria.

Cele mai frumoase carti - o noua susanea pe banii contribuabilului roman

Zilele trecute o stire din presa mi-a atras atentia: in cadrul unei gale organizata la UNAgaleria au fost premiate cele mai frumoase carti din Romania! Pasionat bibliofil, am fost curios sa vad care sunt acele carti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )