Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings .

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Serial RL. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume

Prestigiosul saptamanal Time a dedicat editia sa din 20 septembrie 1948 uneia dintre cele mai dure reprezentante ale comunismului de tip sovietic, care a fost trimisa de la Moscova sa impuna un nou regim in Romania.

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )