Libnet.ro
UNICEF

11:45

GALERIE FOTO. Cum arata orasul Baia Mare la inceputul secolului trecut

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cum arata orasul Baia Mare la inceputul secolului trecut

Baia Mare sau Nagybanya, in maghiara, si Frauenbach, in germana, este resedinta judetului Maramures. Orasul este situat in depresiunea Baia Mare, pe cursul mijlociu al raului Sasar, la poalele Muntilor Gutai. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Cum arata prima masina care a condus singura peste 5.000 de kilometri

Delphi Automatica este prima masina autonoma construita care a reusit sa parcurga distanta de la Vest la Est, de la San Francisco la New York. Practic masina a urmarit la modul real traseul virtual din jocul NFS Run, unde personajul principal pe parcursul a noua zile strabate America de la Vest la Est, informeaza www. delphi. com.

FOTO Iisus, crucificat pe strazile orasului Baia Mare, in vazul a sute de oameni. Cel mai greu e pe cruce, ca ma dor mainile

Marsul care comemoreaza drumul spre Golgota si crucificarea Mantuitorului a fost pus in scena in Baia Mare, dupa o pauza de trei ani. Denumit sugestiv Drumul Crucii Cu moartea pe moarte calcand, evenimentul a ajuns la editia cu numarul 11.

Programul autobuzelor si troleibuzelor in perioada Sarbatorilor de Pasti 2015. Trei farmacii deschise de Paste in Baia Mare

Sarbatorile Pascale aduc schimbari in mersul autobuzelor si troleibuzelor in Baia Mare. Ziua de Paste va aduce un program special pentru autobuzele si troleibuzele din municipiu. Pentru cei care vor avea nevoie de o farmacie in aceasta perioada, ei trebuie sa atie ca trei farmacii vor functiona non-stop in Baia Mare.

Accident in lant pe o strada din Baia Mare. Cum te poti trezi cu masina lovita in timp ce astepti la trecerea de pietoni

Accident in lant pe strada Progresului din Baia Mare. Unde un tanar de 26 de ani, atent fiind la alte cele, nu a pastrat distanta ceruta de lege fata de masina dinaintea sa si a acrosat-o. in total in carambol au fost implicate patru masini.

LIGA CAMPIONILORHCM Baia Mare a plecat sa joace cel mai important meci din istoria clubului baimarean

Disputa dintre Dinamo Sinara si HCM Baia Mare este fara doar si poate cel mai important meci din istoria clubului de handbal feminin al Baii Mari. Elevele antrenate de Tone Tiselj pleaca cu un moral bun dat de victoria de pe teren propriu in fata rusoaicelor, dar calificarea in Final Four inca se joaca.

inaintea plecarii in Rusia, fetele de la HCM Baia Mare s-au rugat si au facut cadouri la manastirea Prislop

Componentele echipei HCM Baia Mare s-au reintalnit ieri cu tinerii pe care parintele Irineu ii are in grija la Manastirea Prislop.

Iisus, crucificat pe strazile orasului Baia Mare, in vazul a sute de oameni. Cel mai greu e pe cruce, ca ma dor mainile

Marsul care comemoreaza drumul spre Golgota si crucificarea Mantuitorului a fost pus in scena in Baia Mare, dupa o pauza de trei ani. Denumit sugestiv Drumul Crucii Cu moartea pe moarte calcand, evenimentul a ajuns la editia cu numarul 11.

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare, batut mar de un fost politist si un boxeur

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare a fost batut mar de un fost politist si un boxeur, iar tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Scandalul a pornit dupa ce atacatorul a spus.

Handbal feminin: ce schimbari se impun la HCM Baia Mare pentru returul cu Dinamo Volgograd din sferturile Ligii

HCM Baia Mare a trecut cu 25-23 de Dinamo Volgograd, in mansa tur a sferturilor de finala a Ligii Campionilor, dar jocul a suferit teribil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2386 seconds )