Libnet.ro
UNICEF

06:16

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate. continuă pe Adevărul

Premiile Grammy 2014: cele mai bune si cele mai proaste momente

Cea de-a 56-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy nu a dus lipsa de momente inedite: de la casatoriile a mai multor cupluri gay si show-ul provocator al sotilor Beyonce si Jay Z, pana la palaria rapperului Pharrell, care a devenit vedeta internetului.

Premiile Grammy 2014: Vezi lista completa a castigatorilor

Cele mai inalte distinctii din industria muzicala, premiile Grammy, au fost acordate duminica seara, in Los Angeles, la Academia Nationala a Artelor si Stiintelor de inregistrari. Pe scena premiilor Grammy.

Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

De la Rihanna si pana la Adele, Taylor Swift sau chiar Lady Gaga, iata care sunt cele mai HOT coafuri pe care vedetele le-au afisat, de-a lungul anilor, pe covorul rosu al Premiilor Grammy.

Grammy 2014: Madonna va canta in cadrul galei. Lista completa a nominalizarilor

Editia cu numarul 56 a Premiilor Grammy va beneficia de reprezentatia uneia dintre cele mai cunoscute artiste pop la nivel mondial. Madonna va concerta in cadrul show-ului, aceasta alaturandu-se altor nume de seama ale industriei muzicale internationale, cum ar fi Jay Z, Lorde sau Justin Timberlake.

Daft Punk si Macklemore Ryan Lewis, marii castigatori ai Grammy 2014

Premiile Grammy 2014 au fost decernate luni, la Staples Center din Los Angeles. Marele castigator al celei de-a 56-a editii a galei a fost duo-ul francez Daft Punk, care a cucerit cinci trofee, la cinci dintre cate.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013

Romania ocupa locul al 13-lea in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013, arata un studiu al Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de software antivirus din lume.

Enterprise Investors inchide 2013 cu venituri de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintare

Fondul de investitii polonez Enterprise Investors EI), prezent si in Romania, a inregistrat in 2013 venituri brute de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintarea companiei.

Top 10 cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile

Prin intermediul unui videoclip, artistul ajunge mai aproape de inimile fanilor sai. Si cum poate sa faca mai bine acest lucru decat sa investeasca foarte mult in cele mai bune imagini si tehnologii folosite pentru a realiza un clip video de exceptie. Astfel, pentru a contoriza cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile, publicatia Business Insider a realizat un top zece al celor mai costisitoare productii de gen.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )