Libnet.ro
UNICEF

19:15

Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

ADPM ADPM,
Inspira-te si tu! Cele mai frumoase coafuri purtate de vedete la Grammy!

De la Rihanna si pana la Adele, Taylor Swift sau chiar Lady Gaga, iata care sunt cele mai HOT coafuri pe care vedetele le-au afisat, de-a lungul anilor, pe covorul rosu al Premiilor Grammy. continuă pe ADPM

FOTO Labirinturi inedite: cele mai frumoase locuri in care sa te pierzi

Publicatia Huffington Post a alcatuit un top al celor mai frumoase, elaborate sau interesante labirinturi din lume, locuri care se pot transforma in ascunzisuri pentru indragostiti sau in locuri de joaca perfecte.

SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Sanii mai mici sunt pentru cunoscatori si nu au fost niciodata un minus pentru frumusetea feminina. Din contra. Ziarul german Bild a realizat, pe langa articolul scris miercuri despre Simona Halep, o galerie foto a celor mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici din toata lumea, in care o include si pe romanca. Iata imaginile.

7 greseli de neiertat pe care le fac femeile in dorinta de fi cele mai frumoase

Un sondaj facut de un magazine online a scos la iveala care sunt cele mai mari pacate pe care le poate face o femeie in materie de infrumusetare.

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

Programul complet de Ziua Unirii Principatelor la Constanta. Unde au loc cele mai importante ceremonii

Depuneri de coroane, ceremonii militare, discursuri, dansuri populare si mai ales hore. Judetul Constanta si Dobrogea nu au fost parte din Romania pe 24 ianuarie, dar asta nu inseamna ca noi nu putem sarbatori aceasta zi istorica. Cele mai importante evenimente au loc la Constanta, Mangalia, Cernavoda si chiar si in comuna Cumpana.

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapper-ul Jay-Z, au fost alesi cele mai influente persoanlitati din industria muzicala in America, in topul Power 100 realizat de revista Billboard. Cei doi cantareti,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )