Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

B1 B1,
Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in. continuă pe B1

Muzeul de Mineralogie Baia Mare a fost jefuit. Hotii au furat un calcit alb - negru, exponat unicat in lume

Muzeul de MineralogieBaia Mare a ramas fara unul dintre cele mai valoroase exponate dupa ce a fost jefuit. Este vorba despre un calcit alb - negru, exponat unicat in lume, de valoare inestimabila. Jaful a.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

VIDEO Controale si amenzi in punctele de intrare in Baia Mare

Toate demersurile municipalitatii si a Prefecturii de a prelua Gara CFR Baia Mare in patrimoniu Primariei Baia Mare s-au soldat de fiecare data cu refuzuri. Avand in vedere ca acest punct de intrare este unul mizer, primarul Catalin Chereches a decis sa lanseze un program de verificare zilnic in care se vor da amenzi celor care o administreaza. Mai mult, verificari se vor face si in Autogara Baia Mare care arata deplorabila.

VIDEO HCM Baia Mare, victorie usoara pe teren propriu

HCM Baia Mare si-a continuat sirul victoriilor in Liga Nationala de handbal in partida contra celor de la CSM Ploiesti. Handbalistele conduse de Costica Buceschi si Magda Kovacs s-au impus sambata, pe teren propriu, cu scorul de 33-17.

AUDIO Spovedania profesorului Cucosel din Baia Mare. Un scandal cu spaga, santaj si saruturi homosexuale. 50 de euro, asta era tariful

Caz deosebit de grav la universitatea de stat din Baia Mare. Un profesor recunoaste pe o inregistrare ca primeste bani pentru a-si ajuta studentii, printre care si politisti, sa treaca examenele. Timp de un an, cu aceasta inregistrare profesorul Constantin Cucosel a fost santajat de doi baimareni. Dascalul mai recunoaste si un sarut, la betie, cu un tanar.

Ucraina: Unul dintre liderii miscarii de contestare a lui Ianukovici, dat disparut

Unul dintre liderii foarte activi ai miscarii de contestare a presedintelui Viktor Ianukovici a fost dat disparut de doua zile, in conditiile in care miercuri a fost gasit, la periferia Kievului, corpul unui alt activist, transmite AFP.

Sorin Oprescu: 199 de urgente dintre cele 342 apeluri la ambulanta in timpul noptii

Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucuresti, a anuntat ca, in noaptea de sambata spre duminica, intre orele 20. 00 si 8. 00, au fost inregistrate 342 de solicitari la ambulanta, dintre care 199 de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )