Libnet.ro
UNICEF

16:15

GALERIE FOTO Unul dintre cele mai vechi regulamente scolare din Romania, datand din secolul al XVI-lea, a fost scris de catre sasii din satul Crit

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Unul dintre cele mai vechi regulamente scolare din Romania, datand din secolul al XVI-lea, a fost scris de catre sasii din satul Crit

Satele sasesti din vecinatatea orasului medieval Sighisoara, acolo unde printul Charles vine in vizita cand se afla in Romania, ascund comori istorice si traditii pe care doar cativa batrani si le mai amintesc. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO]

Dupa ce am vazut Doom portat pe un amalgam de gadgeturi, se pare ca si batranul Half Life este la fel de versatil cu un pic de efort. Desi este greu de inteles de ce ai vrea sa te joci un shooter pe smartwatch, un internaut pasionat de programare a reusit zilele trecute imposibilul. A [] Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Una dintre cele mai vechi tabere de romi de la periferia Parisului, inchisa de autoritati

Zeci de romi au fost evacuati dintr-o tabara situata la periferia Parisului, dupa ce teritoriul ocupat ilegal a fost revendicat de catre proprietar, relateaza Liberation, in editia electronica. Comunitatea.

Cine au fost, de fapt, geto-dacii. Cele mai vechi marturii despre stramosii nostri: Getii din stanga Dunarii sunt o natiune numeroasa si bogata

Cele mai vechi mentiuni documentare despre daci geti) dateaza din secolul VI i. Hr. , potrivit istoricilor, iar inainte de aceasta perioada istoria lor s-a confundat cu cea a tracilor. Urmele asezarilor vechi de pe teritoriul tarii vorbesc despre un popor care a trait in bunastare si a prosperat, in primele milenii dinaintea erei noastre.

Lionel Messi, in centrul unui scandal, dupa ce l-a vizitat pe presedintelui Gabonului, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa: Fotbalistul ar fi primit 3,5 milioane de euro pentru deplasare

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a provocat un imens scandal dupa ce i-a facut o vizita presedintelui Gabonului, Ali Bongo, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa. Vizita este cu atat mai.

Evenimente istorice ale ultimului secol sunt incarcate zilnic pe YouTube. Acestea sunt 10 dintre cele mai importante

Videoclipurile Associated Press sunt incarcate in continuu de cateva saptamani, rata fiind de aproximativ 30. 000 in fiecare zi. Acestea sunt 10 dintre cele mai interesante.

Imagini de arhiva cu 10 mari momente istorice [VIDEO]

Eclipsa traita de romani la finalul anilor 90 Cei de la Associated Press vor incarca pe YouTube peste jumatate de milion de videoclipuri, acoperind evenimente din 1895 pana in prezent. Romania nu lipseste de pe harta digitala a agentiei de presa. Associated Press, agentia care detine una dintre cele mai importante colectii de videoclipuri istorice, [] Imagini de arhiva cu 10 mari momente istorice [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pietonala din centrul Sibiului, de la I.V. Stalin la Nicolae Balcescu. Povestile ascunse intre zidurile vechi ale celei mai cunoscute strazi din orasul de pe Cibin

Pietonala din centrul Sibiului este un loc plin de povesti frumoase, cu cladiri incarcate de istorie, dar si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale fostei Capitale Culturale Europene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )