Libnet.ro
UNICEF

05:30

Una dintre cele mai vechi tabere de romi de la periferia Parisului, inchisa de autoritati

B1 B1,
Una dintre cele mai vechi tabere de romi de la periferia Parisului, inchisa de autoritati

Zeci de romi au fost evacuati dintr-o tabara situata la periferia Parisului, dupa ce teritoriul ocupat ilegal a fost revendicat de catre proprietar, relateaza Liberation, in editia electronica. Comunitatea. continuă pe B1

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Cum arata, filmata din aer, una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara - imagini spectaculoase

Imagini spectaculoase cu Gradina Botanica din Jibou, a doua ca marime si una dintre cele mai frumoase din tara, sunt disponibile acum gratie unei filmari aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vogue a decis! Caitlyn Jenner, printre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii!

Un lucru la care nu foarte multi se asteptau, Caitlyn Jenner a fost numita, de revista Vogue, una dintre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii! Iata cu ce tinuta i-a cucerit pe specialistii in fashion de la prestigioasa publicatie! .

Legatura dintre Elisabeta Bathory, una dintre cele mai crude femei din istoria omenirii, si uciderea unui balaur

O legenda locala de domeniul fantasticului face trimiteri la originea familiei nobiliare Bathory, care l-a dat lumii pe regele Poloniei, Stefan Bathory, pe contesa Elisabeta Bathory, cea mai cruda femeie din istoria omenirii, dar si numerosi principi, printre care si Sigismund Bathory, adversarul lui Mihai Viteazu de la Guruslau.

Primele opt versete din Cartea Leviticului, descoperite pe un pergament vechi de 15 secole, descifrat cu ajutorul tehnologiei moderne

Unul dintre cele mai vechi pergamente scrise in ebraica, vechi de 15 secole, ce a fost descoperit in apropiere de Marea Moarta, a fost descifrat in premiera cu ajutorul tehnologiei moderne, au anuntat luni oamenii de stiinta israelieni si americani.

Viata de film a printesei Martha Bibescu cea mai frumoasa si mai inteligenta femeie a Romaniei povesti de amor cu barbati celebri, tradare si exil dureros

Scriitoare, om politic si important diplomat, Martha Bibescu a fost una dintre cele mai distinse personalitati ale aristocratiei europene din perioada interbelica.

Cel mai medaliat olimpic roman, Rares Buhai, va studia la MIT. Sistemul romanesc de invatamant incurajeaza performanta, dar este axat pe memorare

Rares Buhai 18 ani), cel mai medaliat elev roman, se pregateste sa studieze la una dintre cele mai bune universitati americane, care i-a acordat si o bursa de peste 50. 000 de dolari pe an. Tanarul se arata increzator si in sistemul romanesc de invatamant pentru ca sustine performanta, dar il critica pentru ca este bazat pe memorare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )