Libnet.ro
UNICEF

06:15

GALERIE VIDEO Cinci ipostaze ale lui Corneliu Vadim Tudor. De la poeziile pentru Ceausescu la dansuri cu asistentele lui Capatos

România Liberă România Liberă,
GALERIE VIDEO Cinci ipostaze ale lui Corneliu Vadim Tudor. De la poeziile pentru Ceausescu la dansuri cu asistentele lui Capatos

Corneliu Vadim Tudor a uimit de fiecare data spatiul public cu aparitiile controversate, dar si cu ironiile acide pe care le-a adresat, prin poezie sau prin declaratii calomnioase, politicienilor romani. A inceput sa fie cunoscut cu poeziile elogioase la adresa lui Nicolae Ceausescu, a continuat sa uimeasca prin pamflete si prin aparitii la diverse show-uri televizate. continuă pe România Liberă

Ultimele versuri ale lui Corneliu Vadim Tudor au fost despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

VIDEO. Scandalurile in care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost jurnalist, scriitor si politician. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti de poezie si publicistica, a fondat Partidul Romania Mare si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. Cu toate acestea, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de cele mai multe ori in atentia publica din cauza scandalurilor in care fie a fost implicat.

Lidia si Eugenia, fetele lui Corneliu Vadim Tudor: Pierderea lui nu este numai a noastra, ci a intregii lumi

Lidia si Eugenia, cele doua fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, au vorbit, in cadrul emisiunii Romania Acum, realizata de Irina Petraru si difuzata la postul B1 TV, despre tatal lor, care a decedat luni, la.

Corneliu Vadim Tudor, candidat de cinci ori la Presedintie

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician si jurnalist, a fondat Partidul Romania Mare, a infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti, din care volume de poezie si publicistica, si a candidat de.

Corneliu Vadim Tudor si poluarea climatului public

Nu mi-am ascuns niciodata opiniile legate de rolul nociv al lui Corneliu Vadim Tudor in viata publica din Romania. Decesul sau provoaca necesare reflectii despre Romania comunista si cea post-comunista, despre manipularile cinice ale sentimentului national, despre xenofobie, despre populismul sovin si despre histrionism. Reiau aici un text de acum cativa ani pe tema ideologiei peremiste asa cum s-a configurat aceasta in retorica urii practicata ad nauseam de catre Corneliu Vadim Tudor.

Doina, sotia lui Corneliu Vadim Tudor: Nu stiu cum am sa ma descurc cu banii. Ne-a lasat cu foarte multe pe cap (VIDEO)

Doina, sotia lui Corneliu Vadim Tudor, a spus miercuri ca nu stie cum se va descurca cu banii de acum incolo pentru ca a ramas cu foarte multe probleme pe cap. Nu stiu cum am sa ma descurc. Nu m-am gandit.

Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor: Nu ma asteptam sa vina atat de multi oameni. Toti ne roaga sa pastram ce a facut el si sa ducem mai departe Romania Mare (VIDEO)

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a spus miercuri ca nu se astepta sa vina atat de multi oameni la biserica pentru a-l vedea, pentru ultima oara, pe Tribun. Lidia a mai spus ca, desi nu.

Corneliu Vadim Tudor, ingropat langa actorul care il imita (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor va fi fi ingropat, joi, in acelasi cimitir in care isi doarme somnul de veci si actorul Toni Tecuceanu, cel care a devenit celebru pentru modul in care il parodia pe Tribun, anunta B1.

VIDEO Moment de reculegere la sediul PRM Mehedinti in memoria lui Corneliu Vadim Tudor

Zeci de severineni au venit marti la sediul PRM Mehedinti din Drobeta Turnu Severin sa aduca un ultim omagiu, acestia depunand flori si candele in memoria lui Corneliu Vadim Tudor.

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )