Libnet.ro
UNICEF

23:00

Game of Thrones, in statistici: cel mai sangeros personaj te va uimi

Playtech Playtech,
Game of Thrones, in statistici: cel mai sangeros personaj te va uimi

Game of Thrones este cel mai popular serial din toate timpurile datorita povestii interesante si efectelor speciale, dar nuditatea si violenta excesiva au fost, de asemenea, benefice. in. continuă pe Playtech

'Game of Thrones': Arya Stark, cel mai sangeros personaj din serial

Arya Stark este personajul din serialul Game Of Thrones care a petrecut cel mai mult timp comitand crime pe parcursul intregii serii, potrivit unei analize realizate de Press Association, transmite Agerpres.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

Stirile ProTV: VIDEO. Vaslui, cel mai sarac teritoriu al UE. Soarta lui Petronel, filmat acum 12 ani de ProTV

Intram astazi in teritoriul cel mai sarac al Uniunii Europene, cu o mare si veche intrebare: de ce Vasluiul nu reuseste sa scape de saracie?.

Baschet: Mike Budenholzer (Milwaukee Bucks), desemnat cel mai bun antrenor al sezonului in NBA

Mike Budenholzer Milwaukee Bucks) a fost desemnat, sambata, cel mai bun antrenor al sezonului 2018-2019 de catre asociatia antrenorilor din Campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), informeaza AFP.

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test FOTO VIDEO

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

FOTO VIDEO Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Roger Federer a doborat inca un record: L-a intrecut pe Agassi si a devenit jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP

Marele campion elvetian Roger Federer a mai doborat un record in aceasta saptamana, devenind jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP, cu un total 1. 020 de saptamani. Pana acum, recordul era detinut de americanul Andre Agassi, cu 1. 019 saptamani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )